Różności > Pozostałe
Znaczenie imion..
Arser:
Mi jeszcze Danio brakuje xD
Karoiiina:
A Darkowi brakuje... POMIDOREK! xD
Karoluch.. kojarzy mi się z karaluchem... xD
Arser:
hHUEHEUH biedny pomidorek xD
Nero01:
Teraz moje znaczenie imienia.
Wiktoria:
----> http://imiona.artykul.com.pl/wiktoria/
Sierra:
Dobra xD
Zobaczymy co tam bazgrajom o Magdalenie xD
--- Cytuj ---Kobieta nosząca imię Magdalena jest obowiązkowa, sumienna, odpowiedzialna i dokładnie tego samego wymaga od innych.
--- Koniec cytatu ---
*opada kopara* Eee...Eee...Eee...
--- Cytuj ---Uważa, że jej postawa jest jak najbardziej słuszna...bla,bla,bla...iedy zaś tak się nie dzieje, jest bardzo niezadowolona i na pewno nie pozwoli, by ktoś tego nie zauważył.
--- Koniec cytatu ---
To akurat prawda xD przyznaję się bez bicia xD
--- Cytuj ---Ma duże zapędy dominacyjne i chciałaby, by wszyscy żyli pod jej dyktando, poczynając od najmniejszych drobnostek, po ważkie sprawy egzystencjalne
--- Koniec cytatu ---
EJJ!! to już przesada xD fakt,lubię rządzić ale nie tab bardzo xD
--- Cytuj ---bo mile łechce to jej ego i daje jej poczucie, że jest bardzo szanowana.
--- Koniec cytatu ---
łechce?!...WTF co to znaczy?? xD
--- Cytuj ---Na szczęście jednak jest dość dobrym szefem, bo ma spore zdolności dyplomatyczne
--- Koniec cytatu ---
Noo...o tych zdolnościach dyplomatycznch bym się zgodziła xD
--- Cytuj ---Chętnie wypoczywa na łonie natury oraz relaksuje się z towarzyszeniem ulubionej, spokojnej muzyki
--- Koniec cytatu ---
CO? GDZIE? JA?? ja i spokojna muzyka hahahhahahah!
--- Cytuj ---Jeśli ktoś przerwie jej te chwile relaksu, będzie bardzo niezadowolona, więc lepiej tego nie robić i uszanować jej czas
--- Koniec cytatu ---
uważajta ludzie xD Jak mi przerwiesz relaksik to Ci łepisko urwę xD C:
--- Cytuj ---Magdalena ceni też sobie estetyczny wygląd.
--- Koniec cytatu ---
*wielkie oczy i skwaszona mina*
--- Cytuj ---...bla,bla,bla...Zawsze ma perfekcyjną fryzurę i makijaż, a także sporo pieniędzy wydaje na ubrania, które zawsze musi mieć modne i jak najlepszej jakości.
--- Koniec cytatu ---
*jeszcze większe oczy i jeszcze bardziej skwaszona mina*
WHAT!!!!!!??? Nieee...ja tyle hajsu nie wydaje na ciuchy!!!!! a fryzka to może być jakakolwiek!!!!!
--- Cytuj ---Jest perfekcyjną panią domu.....bla,bla,bla...Doskonale dba o dom, dzieci i męża i wszystko to umie idealnie ze sobą pogodzić, nie zaniedbując żadnej czynności, która leży w zakresie jej obowiązków.
--- Koniec cytatu ---
Qwa...No tego to ja jeszcze nie widziałam...Nie zoszę sprzątać!!! beee...Jestem PERFEKCYJNĄ PANIĄ DOMU!!!!! *beczy*
--- Cytuj ---Imię Magdalena
zwierzę: kogut
szczęśliwy kamień: szafir
znaczenie: „z (miasta) magdali”
szczęśliwy kolor: błękitny
szczęśliwa liczba: 4
planeta: mars i księżyc
roślina: jemioła
znak zodiaku: skorpion, waga
pochodzenie: aramejskie
--- Koniec cytatu ---
HAHAHAAH!! wiedziałam że w tym błękicie coś jest xD A...ale kogut? spoooko...szafir ^^ skorpion,waga...nieee...szczelecz xD
--- Cytuj ---Magducha, Magdas, Magdonna, Magdalama, Magdosława, Magdiczka, Magda, Magdaluś, Magdolka, Magdulek, Magdek, Magdolina, Magdaleniu, Magdunia, Magdalen, Magdulina, Magdusiek, Magdaczka, Magdos, Magdusia, Magdula, Magdinka, Magdulec, Magdini, Magdalenka, Magdalana, Magduch, Magdulka, Magdulinda, Magdeczka, Magdalina, Magdał, Magdulińska, Magdelajda, Magdol, Magdulinka, Magdelejewa, Magduszek, Magdaleństwo, Magdowizna, Magdi, Magdulcia, Magdaleniec
--- Koniec cytatu ---
Magdosława mnie rozwaliła xD
--- Cytuj ---
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej