Różności > Opowiadania, wiersze...

Poematy pisarskie treści literackiej w wykonaniu Rox (czyli PPTLWR)

<< < (5/7) > >>

Karoiiina:
Fajne C:.

Roxi:
                                                                  Drogi Pamiętniku!                                                                        19.12.1999r.
                                                    Początek nienawiści i pierwsza zbrodnia

Pierwszy dzień w moim nowym domu. Od rana do południa było dobrze, nawet bardzo. Ale potem... Przyszli koledzy Grubego. Zobaczyli mnie. I się zaczęło.
-Koleś! Fajny kundel!
-No! Jak jakaś kolorowa pchła!
I w śmiech. Zaczęli mnie szturchać i kopać. Jeden wymyślił, że jestem kosmitą. Jasne! Chyba on... Los chciał, że akurat dzisiaj przyjechała młodsza siostra Grubego, Mała. I też mnie zobaczyła. Jak na 3 letnią dziewczynkę była bardzo ruchliwa. Podejrzewam, że miała ACHG, czy jak tam się to nazywa. Wymyśliła, że jestem jednorożcem. Tęczowym. Królewną Tęczusią z ,,Małych jednorożców''. A basset Jim Księciem Dobre Kopytko. Zrobiła przyjęcie. Tego było dość! Uciekłam jej. I z domu. A niech mnie szukają! I wtedy zauważyłam kurę. A raczej pisklę. Ono mnie nie widziało. Lepiej dla mnie. Po chwili niosłam je dumnie w pysku. Akurat koledzy Grubego wychodzli i zauważyli mnie z tym pisklakiem. Podnieśli wrzawę i wylądowałam w złotej klatce. Ja im dam...

Sierra:
ZAJEBISTE!! xD
Królewną Tęczusią z ,,Małych jednorożców' hahahahahahah xD
Czekaj...miałam coś...A! A może bohaterka zostanie poddana tesko DNA i bd super pieskiem!!!

Roxi:
Taaa... Chciałabyś! xD

Sierra:
Tak xD

Ty jeszcze nie wiesz że jestem człekiem z bujną wyobraźnią, koffającą MLP i na dokładkę jedyną z klasy która rozcina mucy na pół ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej