Tereny Poza Watahą > Pustynia

Kanion

<< < (56/121) > >>

Demon:
-No witam, witam. Raczej więcej nas tu nie przybędzie więc zaczynamy. - powiedziało i wstał.
-Dzisiejszy trening będzie trochę inny niż zazwyczaj, nie będziecie się ścigać na torze, pojedynkować mocami. Niee... Dzisiaj będziecie mieć prawdziwych wrogów, z którymi będziecie musieli stoczyć prawdziwą walkę. Będziecie musieli wykazać się czujnością, by wyczuć, że coś się zbliża, zwinnością by uniknąć ataku. Mądrością... by dojść jak zniszczyć niezniczalne żuki. A no właśnie owe żuki są duże. Szukjcie się na to, że będą mniej więcej dwa razy od Was większe. I chyba trochę odwagą, gdyż te stwory potrafią pożreć żywcem lub wyssać z Was krew. - powiedziałem.
-Nie ma używania mocy... jedyne co możecie używać to swoje ciało, i jakieś drobne rzeczy do ataku typu, noże, miecze. Czy tam kije z ogniem. No dobra, pozwalam używać podstwowych żywiołów typu ogień, woda, lód i ziemia, tylko, że one zbytnio na nie nie działają.
-Gotowi? - zapytał i nie czekając na odpowiedź mocno walnął łapą w ziemię, tym przywołując żuki.

Chrona:

_________
A zmiennokształt? D:

Demon:

No to wszyscy mają jeszce zmiennokształt

Śnieżka (Blanka):

Chrona:

_________
Puma może być? :x

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona