Tereny Poza Watahą > Pustynia
Kanion
Vailins:
Nagle zauważyłam kolor oczu nowego basiora. Takie jak moje. I ma czarne futro. Zjeżyłam sierść i odsłoniłam kły. Z zębami rzuciłam się na wilka.
To się cieszę ^^ Uprzedzam nie będzie łatwo. Oni to pół wilki, w 3/4 wampiry, a w 1/4 mutanty.
Nie idą na jedno czy dwa uderzenia. Wykażcie się większą fantazją. Ale z tym poczekajmy do 19, a potem można zaczynać : )
A i mogłabym prosić, że po akcji nie było do Lajny pretensji. Ja mam zamiar urozmaicić fabułę, a nie zniechęcić wszystkich do mojej postaci :<
Vai! Poczekaj! XD Ten czarny Patch to mój! Ty będziesz miała jego wiernego przyjaciela, ok? :>
Tego co chwilę wcześniej się zjawił.
Vailins:
Oj ludu, wybraliście se godzinę, kiedy ja o 18 wychodzę. Ale nic. Jak już Wam kiedyś powiedziałam, możecie sobie Gambit trochę pomanipulować, coby jej znów do tyłu całkiem nie odstawić i fabułę wspomóc. Eruuu... Ale będzie fajnie ^^ #zaciesz xDDD
Razer:
-Czy w twoim jakże niecnym planie został uwzględniony fakt komplikacji?Najpierw ty i twoja ekipa będzie musiała pokonać nas.Spróbuj tylko skrzywdzić alphę,a nie będzie litości(Lajnę)
_________
Może zaczniemy wcześniej aby Gam mogła się trochę "pobawić"?xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej