Tereny Poza Watahą > Pustynia

Kanion

<< < (110/121) > >>

Lajna:
-Ty...!-krzykną basior gdy Vai się na niego rzuciła. Przesuną się kawałek, lecz gdy wadera spadała zadrasnęła mu bok. Warknął.
-Co tam mruczysz kundlu?(do Razia-Patch)-powiedział ze śmiechem.

Razer:
-Kundlu?!-krzyknął i chciał już skoczyć na Patcha,lecz wziął głęboki wdech-Lajna ciebie pokona.Ty się jej boisz!-zaatakował wilka jego własną "bronią".

Gambit:
Podniosłam jedną brew w wyrazie uznania dla Razera. Pierwsze zdanie jego wypowiedzi było takie... moje.
- Patch, ma na imię Patch. Strach przed imieniem wzmaga strach przed tym, który je nosi. Poza tym to go wkurza. - rzuciłam Razerowi z szerokim uśmiechem.
- Co tam mruczysz, kundlu? - powiedział basior.
Zaczęła się słowna przepychanka.
~No dalej. Cięta riposta, widziałam, że umiesz. - rozbawiona posłałam myśl do Razera.
____
O, ktoś mnie lubi c: Spokojnie, nawet jeżeli zaczęlibyście o 19, to wróciłabym tu i wam znów namieszała. Nie tak łatwo jest pozbyć się Gambit w weekend c:

Lajna:
Stałam nad basiorem, ale on się rozpłyną. Popatrzyłam i nim się obejrzałam dostałam kopa i przywaliłam łbem w skałę. Poczułam jak po pysku spływa mi krew. Odwróciłam się i zobaczyłam biegnącego Patcha na Razera.
-RAZER!-wrzasnęłam, ale basior już dobiegł. Rzucił się na Razera i wgryzł się w jego grzbiet. Natomiast na Gambit rzuciła się wadera co przyszła wcześniej. Wycie. Nagle do wszędzie zaroiło się od wilków. Warknęłam i ruszyłam na Patch, który aktualnie siedział na grzbiecie basiora (raz)

Razer:
Razer wyraźnie zyskał pewność siebie.Słowa czarno-białej wadery dały mu do myślenia.Ciągle prowokował przeciwnika,lecz gdy zauważył,że Patch biegnie wprost na niego było już za późno.Przemieszczał się on nadzwyczajnie szybko i nie zdążył wykonać jakiegokolwiek uniku.Poczuł na swoim grzbiecie jego kły i po chwili poczuł jego ciężar.Mógłby użyć mocy zmiany w mgłę,ale obiecał sobie,że już nigdy nie będzie używać tych przeklętych mocy,więc próbował zwyczajnie zrzucić go z siebie.

Hehe.Gambit jest tutaj jedną z ważniejszych postaci bo posiada umiejętności zdolne być może pokonać pana PatchaxD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej