Ogólne > Zapisy
Zapisy (formularz podstawowy)
Nagi:
Witam
Zaszczyt pierwszej xD
Miłej zabawy życzę ^^ Uważaj na pana X xD
Razer:
No i siostrzyczka się przyłączyła.Jaskinie wkrótce będą dodane przez adminów.Siostro nr.2 baw się dobrze i nie kłócić się z siostrą nr.1!xD
Nagi...ty...kartoflu zepsuty..-^-
Cynthia:
Heja wszystkim. Cóż, w takim razie muszę czekać na pomoc jakiegoś dobrego admina.
Demon:
Aż tyle nowych, to jedziem po kolei.
Yennefer:
--- Cytat: Yennefer w Sierpień 18, 2014, 11:45:11 ---
Ranga: Wybieram papranie się w krwi, ziołach, lekach i miksturach - ma postać uparła się by być medykiem. Jednakże mam pewną zagadkę, a mianowicie: "Moce 3-4 i 250 um. {70}" Czyli mogę mieć do 4 mocy już od początku, czy poprzez powolne awansowanie?
Moce (max. 2 ): Z racji, że nie bardzo zrozumiałam wszystko u medyków (patrz wyżej) nie wiem jaką ilość mocy mogę mieć, na razie więc niech będą 2. Taką samą zagadkę mam z UM.
1. Władanie żywiołami
2. Moc uzdrawiania (o ile mogę, gdyż w mocach dozwolonych jest to umiejętność wyjątkowa, ale jednocześnie musi mieć ją każdy medyk).
--- Koniec cytatu ---
Jesteś nowa na forum, więc jako medyk zaczynasz tak jakby od 0. Czyli, stopień latorośl, 25 PD 2 moce i 100 UM. Z czasem, gdy PD pójdzie w górę będzie więcej mocy itp.
Poza tym super wypełniony formularz, miło widzieć nowych użytkowników. Chcesz jaskinię czy coś takiego?
Cynthia:
Ok. I jeszcze jedno pytanie: jak zdobywa się PD? Może być skromna jaskinia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej