Ogólne > Zapisy

Zapisy (formularz podstawowy)

<< < (4/70) > >>

Rena Ryuugu:
Witam wszystkich, których jeszcze nie witałam xp

Rachil:
[Imię: nertia/Rachil (nertia to jej prawdziwę imię lecz z jakiegoś powodu wilczyca mówi na siebie rachil)
Urodziny: 3.11
Charakter wilka: Rachil za dnia jest bardzo miła gada jak najęta ,(gada też do siebie) uwielbia się kłócić i przekomarzać ma napady śmiechu itd, stara się być poważna lecz to jej raczej nie wychodzi. Jest uprzejma i kulturalna w obecności 1 osoby uwielbia się wymądrzać ale nie poucza innych,wydaje się wiecznie uśmiechnięta, czasem potrafi przerwać wpół zdania żeby zamilknąć i patrzeć się w nicość, potrafi skakać dookoła i gadać o jednej rzeczy jest irytująca jak mucha która bzyczy koło ucha i unika każdej próby odgonienia jej.
Nocą natomiast Nertia zupełnie się zmienia patrzy w gwiazdy milczy jest poważna i zamyslona, jeśli już coś powie to zagadka albo jakiś wierszyk jest wtedy cyniczna i dość agresywna w nocy unika innych wilków.
Ranga:łowca (potem mi najwyżej zmienicie bo nie chcę na sam początek dostać jakiejś koksu rangi a w kp jednak mało napisałam dlaczego łowca xd)
Moce (max. 2 ): wizje, zmiennokształtność
Zainteresowania wilka:podróże, polowania , spacery i szpiegowanie (bez powodu <może dla zabawy?> raczej takie łażenie za kimś i ukrywanie się)
WD: 100
Inne/dodatkowe:  ma wyjątkowo wyostrzone zmysły słuchu wzroku i węchu. posiada też kilka innych

Siła: 6
Zręczność: 20
Szybkość:20
Czujność:20
Odwaga: 9
Moce: 25

Demon:
Jak chcesz to jako nazwę widoczną dla wszystkich mogę ci ustawić Rachil, bądź Nertia... jak tam chcesz, jednak przy logowaniu dalej piszesz nertia.

Jaskinia już zrobiona to ją sobie 'urządź', ranga wpisana, stopień 1 jak na razie.

Tam uzupełnij sobie podpis, wpisz tam UM, moce, wiek i co tam jeszcze chcesz.

No poza tym wszystko ok, ciekawy opis charakteru, ogółem ciekawa się postać wydaje.

Miłej gry ;)

Rachil:
ooo dziękuję dziękuję rachil póki co pójdzie zwiedzić las a potem jak się ogarnie zajrzy do jaskinki : )  (a co do nazwy miło by było dodać /rachil bo jak będe pisać to niektórzy mogą nie zrozumieć : p )

Demon:
Ok, już zmienione ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej