Ogólne > Zapisy
Zapisy (formularz podstawowy)
Rachil:
To ten tego. ja najwięszy derp witam z ogromnym spoźnieniem >.<
Marvel:
Imię:Marvel
Urodziny: dzień drugi część III
Płeć:Samiec (Nie mam pojęcia co oznacza "to" co wpisują inni,przepraszam)
Charakter wilka:Żywiołowy szczeniak o niewyparzonym języku,którym ciągle memła.Z reguły optymista,chcący bez przerwy udowodnić jaki to on jest niesamowicie odważny i dzielny.Uwielbia się bawić,oraz płatać figle innym.Pragnący ciepła i uwagi,której nikt mu nigdy nie zapewniał.Często przez ciekawość pakuje się w kłopoty.Dość niezdarny.Niekiedy odpływa do krainy fantazji,wyruszając w wyimaginowane wyprawy po przygodę.
Ranga:
Moce ( max. 2 ):Teleport,Czary.
Zainteresowanie wilka:Odkrywanie nowych miejsc,rzeczy. , Zabawa. , przygody.
WD:100 (Nie mam pojęcia co to jest,ale wpiszę to co wszyscy ^^'')
Siła:10
Zręczność:20
Szybkość:25
Czujność:10
Odwaga:10
Moce:25
Grupa: Samotników
Za wszelkie problemy i trudności z góry przepraszam,jestem pierwszy raz na takim forum i nie bardzo wszystko rozumiem^ ^''
Razer:
Oczywiście,że możesz być szczeniakiem.Ostatnio mało ich tutaj:D
Co do płci to jest tak.Samiec to basior.Samica to wadera.Oczywiście tak się mówi tylko na wilkixD U mnie problemy też z tym były.
WD to wilcze dolce.Kasa,tutejsza waluta.
Należysz do watahy Pierwotnych czy Samotników?Wybierz,a wtedy przyjmiemy twój zapis
Marvel:
--- Cytat: Razer w Wrzesień 26, 2014, 19:22:15 ---Oczywiście,że możesz być szczeniakiem.Ostatnio mało ich tutaj:D
Co do płci to jest tak.Samiec to basior.Samica to wadera.Oczywiście tak się mówi tylko na wilkixD U mnie problemy też z tym były.
WD to wilcze dolce.Kasa,tutejsza waluta.
Należysz do watahy Pierwotnych czy Samotników?Wybierz,a wtedy przyjmiemy twój zapis
--- Koniec cytatu ---
Wyliczanka wybrała za mnie..samotników.
W sumie czym one się różnią? ..Czy wychodzę na głupca pytając o to?xD
Jacqui:
O, heja ci xD Tera żem zauważyła...xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej