Ogólne > Zapisy

Zapisy (formularz podstawowy)

<< < (43/70) > >>

Vailins:
Przepraszam że ciągle nie aktualizuję wiadomości, ale nie mogę tego zrobić z telefonu...

Isoschi:
Skoro tak, to avek ci wstawiłem ten co podałaś wcześniej... a resztę zrobisz jak będziesz mogła i git ;)

Vailins:
I taka prośba jeszcze: czy moja jaskinia może być na pustyni?

Isoschi:
Spoko ;)

Gambit:
Imię:
Gambit
Urodziny:
dzień 31 | IV część
Charakter wilka:
Gambit jest wilczycą zdecydowanie zbyt przebiegłą jak na ten świat. Bywa zamknięta w sobie, lecz jest to wynik doświadczeń z przeszłości. Nie jest wybredna, jeżeli chodzi o towarzystwo. Wyrzutek i morderca czy alpha wysokiego rodu - dawno jej już to zobojętniało. Nie przywiązuje się do rzeczy materialnych. W zakamarkach jej osobowości na wiele wilków czeka lekki uśmiech, ale niełatwo przełamać barierę, którą czasem na siłę się otacza. Nawiązywanie przyjaźni utrudnia jej także cynizm. Oddana i wierna tym, którzy zdobędą jej zaufanie. Nieugięta i wytrwała w dążeniu do celu.
Ranga:
Zwiadowca
Moce (max. 2 ):
1. Wola Umysłu
2. Kłamca - potrafi kłamać tak, że wilk bez oporów wierzy w każde jej słowo, działanie.
Zainteresowania wilka:
Na swoje nieszczęście Gambit jest straszną hazardzistką. Na swoje szczęście - prawie zawsze wygrywa. Ma także ciągotki do mocy nadprzyrodzonych.
WD: 100
Inne/dodatkowe:
Na głowie ma znamię w kształcie karcianego karo i bliznę przez prawe oko.
Gdzie:
Wataha Pierwotnych

Siła: 5
Zręczność: 24
Szybkość:14
Czujność:20
Odwaga: 20
Moce: 17

*siedzi cichutko i czeka, czy ma dobrze xD*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona