Ogólne > Zapisy

Zapisy (formularz podstawowy)

<< < (2/70) > >>

Mistic:
Jeszcze ja powitam. W sumie, jakby już to zrobiłam, ale. xD
No więc, witay. c:

Karoiiina:
Imię:
Hatsune Miku. Można również albo Miku, albo Hatsune. Albo jak chcesz, możesz sobie wymyślić jakiś skrót, ona go przyjmie z pewnością.
Ma dopiero 2 lata. 2, nie więcej, nie mniej.
Urodziny:
3 dzień | III część
Charakter wilka:
No to teraz będzie trzeba napisać, jaka ona jest. Mimo, że nie żyje długo nie darzy wszystkich szczególną sympatią. Jest cicha, spokojna. Jest dość odważna. Bywa lojalna, ale jak każdy ma wzloty i upadki - potrafi być arogancka, wredna i czasami denerwująca. Jest podejrzliwa, dzięki czemu potrafi wykryć każde kłamstwo, które ktokolwiek powie. Czasami jest uparta jak osioł, ale to zdarza się rzadko. Mimo jej kalectwa jest bardzo pomocna, mogłaby pomóc każdemu, nigdy nie przejdzie obojętnie obok potrzebującego. Uczciwość to jej cecha wrodzona. Bywa skromna, nie lubi się niczym chwalić, jest zorganizowana. Jest dobrze wychowana, kulturalna i 'posługuje się' manierami. Nigdy się nie wymądrza, nigdy nikomu nie dopowiada. Ma burzę pomysłów w głowie.
Ranga:
Prosiłaby o wojownika, oczywiście nie pełnego jeszcze.
Moce:

* Czytanie w myślach i to, co się z tym wiąże.
* Magia.Zainteresowania wilka:
Wadera ta ma wiele, na prawdę wiele zainteresowań, że trudno byłoby je tu wszystkie opisać. Lubi praktycznie wszystko.
WD:
100.
Inne/dodatkowe:

* jest ślepa od urodzenia;
* ma tutaj siostrę, dokładnie Lajnę uzgodnione z nią wcześniej;
* jej oczy zmieniają się od jej nastroju - ma to 'coś' od urodzenia, nie potrafi tego kontrolować.Siła: 20
Zręczność: 10
Szybkość: 10
Czujność: 20
Odwaga: 20
Moce: 20

Mistic:
Witay. Nie muszę pisać, że wszystko dobrze, bo wiesz, że dobrze. Wolę nic nie ustawiać, by potem nie było, więc Demon Ci tam wszystko poustawia. xD

Karoiiina:
Okej c: Dziękuję c:

Demon:
No przecież nic by nie było, nie pogryzłbym za to, że mnie wyręczysz, więc proszę się nie krępować, jak masz chęci to od razu robić co tam chcesz... xDD

No więc Karo wiesz co i jak, ja już jaskinię, rangę wpisałem, tradycyjnie życzę miłej gry ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej