Ogólne > Zapisy

Zapisy (formularz podstawowy)

<< < (11/70) > >>

Canavar:
Imię: Canavar
Urodziny: Siódmy dzień, część piąta
Charakter wilka: Wadera jakich wiele... Sympatyczna, opiekuńcza. Nowe znajomości? Nie... Trudno się z nią zaprzyjaźnić. Nie przepada za innymi wilkami. Dobrze czuje się jedynie w towarzystwie istot intrygujących. Takich jak ona, bądź nietuzinkowych. Jeśli znajdzie przyjaciela, to na całe życie. Ceni sobie wierność, chwilowi towarzysze są zwyczajnymi zdrajcami. Canavar jest zawziętą perfekcjonistką. Większość trenuje coś aż zacznie to robić dobrze; ona aż przestanie robić źle. Całkowicie oddaje się swemu zajęciu, dopóki nie skończy nic nie jest w stanie jej odciągnąć. Ma wiele lęków, jednak dzielnie przezwycięża strach. Patrzy mu prosto w oczy, zawsze staje do walki. Częściowo jest to także spowodowane nadmierną dumą, nigdy nie zamierza prosić o pomoc, ze wszystkim poradzi sobie sama. W jej mniemaniu ucieczka od problemów jest brakiem godności, hańbą. A na coś takiego nie może sobie pozwolić. Stale trzyma dystans do innych osobników, odnosi się do nich chłodno.
Ranga: Śledź
Moce: Telepatia, Wizje
Zainteresowania wilka: Magiczne istoty, obserwacje, walka wręcz
WD: 100
Inne/dodatkowe:
*Zawsze zapamiętuje kolor oczu napotkanego wilka. Dzięki temu może go łatwo rozpoznać.
*Gdy wizja niedługo się pojawi, jej charakter diametralnie się zmienia. Czasami jednak jest to fałszywy alarm.
*Mimo że jest typem samotniczki, bezpiecznie czuje się w otoczeniu innych wilków.
Gdzie: Wataha Pierwotnych

Siła: 10
Zręczność: 15
Szybkość:20
Czujność:25
Odwaga: 20
Moce: 10

Mistic:
Dzisiaj spotyka mnie ten zaszczyt powitania jako pierwszej.
Witam, rangę już ustawiam, Zwiadowca - Śledź, wedle życzenia.
Ciekawa postać się wydaje.

Umiejętności prosi się o dodanie do podpisu, jeżeli jednak nie wiesz jak, zawsze admini (to ja, to ja. xD) pomogą.
Nie zjechałam jeszcze w dół, ale zapewne czeka Cię jeszcze założenie KP.

W razie problemów, nie mam co robić to pomogę. xD

Razer:
A mnie spotyka zaszczyt przywitania jako drugixD

Charakter bardzo ciekawy:D

Mistic:
Te zaszczyty...xD

A i jaskinię również już masz.

Demon:
Drugi admin też przywita się, a co.

Także... cześć, hey, witaj u nas xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości