Ogólne > Aktualności

Ważne Ogłoszenia

<< < (6/18) > >>

Demon:
Yhym, coraz bardziej wchodzimy w tematy relacje 'damsko-męskie' więc ja milknę... poza tym spam tu się zaczyna robić, ale lajt piszemy dalej, w przyszłym tyg zrobi się czszyczonko xD

Nero01:
Hej, hej.
Jak widzicie nie było mnie przez pewien szmat czasu. A teraz mogę wytłumaczyć wam o co chodziło z tą nieobecnością.

A otóż to na początek miałam problemy z matmąvi korepetycje, ale już zakończyłam tak ok. 2 tygodnie temu. Do tego wszystkiego jeszcze kuzyn się urodził i 2 śluby xd. Przy jednym musiałam pojechać do Brazylii. I teraz właśnie z tad do was pisze. Więc pozdro z Brazylii.
Przygotowania w cale nie są takie łatwe, bo teraz te mecze. I akurat ślub był w piątek, a całe dwa dni to wszystko. Potem to sprzątanie i w ogóle. Dziś w nocy wracam do Polski :).

Ale jeszcze inna rzecz. Musiałam się starać o nowy telefon. Wymagana średnia to była 5,4. I mam obecnie 5,73. :) Wiecie sami, to całe zdawanie, do tego przejście się dla mnie liczyło. I mam.

Oraz co najważniejsze zapomniałam o forum :-/. Nie wiem jakim cudem, no, ale w końcu przypomniałam i weszłam ;). Tak więc teraz będę bardziej aktywna. Tylko możliwe, że nie będzie mnie od 20:30 :-/

Sierra:
Nerka ^^ Wkońcu jsteś xD

5,4 ?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZO!!! Ja ma 4,82 XD Ty kujonico  :P :P :P :P

Nero01:
Oj tam, taka mała :P

Sierra:
Mała?? Kujonica z mojej klasy ma 5,82 xDD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej