Ogólne > Aktualności
Ważne Ogłoszenia
Lajna:
Cześć pysie mysie ;**
Zauważyć można moje długie nie obecności prawda? No cóż znów mam szlaban(I tu załamuje się). Nie obraźcie się na mnie za too. Mam powalonych rodziców i no cóż? Skończę gim i wyjeżdżam gdzieś daleko od tej wsiii. I wtedy na pewno będę miała czas.(Nie twierdzę, że przez 3 lata bd miała szlaban...Choć nwm ;P) Nom nom bd od czasu do czasu ale nie długo. Na razie jestę jeszcze troszkuuu ;33
No no więc Buźka! ;** ;33
(Nie zdemolujcie forum i mojego ducha ;])
Mistic:
To taag, jak pewnie co poniektórym się przyuważyło, nie było mnie trochu i nie będzie mnie dalej. Rzec można, iż już się nie pojawię na forach. Tsa, wiem, że coś ostatnio często wyskakuję z takowymi tekstami, jednakowoż tym razem jest to już decyzja pewna, niestety.
Jakoś tak się poukładało, że nie ma czasu (sił fizycznych, chęci i psychiki) na zwykłe wejście na lapka, a co dopiero na "zabawy" tutaj, czy gdziekolwiek indziej...
Zagmatwałam, no ale tego, jestem tylko na moment, więc trudno, cza wybaczyć.
Suma summarum, odpuszczam całkowicie internety i robię to niekoniecznie z mojej nieprzymuszonej woli. Na fora wchodzić nie będę prawie wcale, możliwe, iż z tych wszystkich innych stronek typu howrse również zniknę i systematycznie wchodzić na nie nie będę.
I to chyba byłoby na tyle, tak więc się żegnam ze wszystkimi. ._.
Nana:
WHAT?! Ja się nie zgadzam! Poprostu nie! o niie! (opóźniona ma reakcja ale znowu neta nie ma! D: )
Razi ja nie pozwolę. Odchodź sobie ale co ja zrobię z Razim w opowiadanku? Z kim będę to konsultowała? DD:
W sprawie wypadku....
Współczucie i jeszcze raz współczucie...Miałam kolegę (pierwszy życiowy partner) który zmarł w wieku 5-6 lat na raka. Wiem co to za ból gdy umrze lub zginie ci ktoś bardzo bliski. Jestem najmłodsza w całej rodzinie i (uwaga, Nana podaje swój wiek!) mimo że mam 14 lat (tylko!) byłam na niejednym pogrzebie i przy niejednej śmierci...
Wielkie współczucie z mojej strony...
W sprawie dziewczyny...
Razik, jak ona wolała tamtego to znaczy że nie potrafiła cię docenić! Nie była ciebie warta i tyle! D:
Nana:
A i zapomniałam dodać.
Dzięki żeś o mnie wspomniał. Ci tu znają mnie już trochę dłużej i nie pozwolą bym tu odchodziła, ale nikt nowy z którym zrobiło się jedną akcję (nawet nie całą), wspomniał o takiej Nance...
(NANA MASZ EKSTRA OPÓŹNIONY ZAPŁON! .-.)
To do Razerusia oczywiście ._.
Nana:
Nooooo doooobra....To teraz moja kolej na wygłoszenie swojego obwieszczenia.
Druga klasa a ja chcę wydostać się z gimnazjum by pójść do liceum srtatata...No ale żeby pójść do 2 gim z podniesioną głową i jakoś przez nią przebrnąć, muszę jechać na różne obozy.
Jestem do 20 lipca na taki delicie i biegam hasam itp. i nie mam czasu na komputer
26 lipec-ślub mojego starszego brata...(brrr w listopadzie będzie smarkacz ._.)
I tu już robi się ciekawie
27 mam jeszcze czas iiii:
od 28 lipca przez bite 3 tygodnie nie będę miała komputera, lapka ani dostępu do internetu
Po tych 3 tyg. dochodzi kolejne 6 dni obozu pływackeigo (to tu już o internecie i kompie nic nie mówię)
No i po tych 6 dnaich wracam do domu ale oczywiście bieganina bo trzeba kupić książki i tym podobne a i na pewno będzie sporo zamieszania bo będą treningi oraz marsz do szkoły. Tak więc patrząc po moich postach to naprawdę staram się coś napisać, a i z góry przepraszam za liczne błędy i reakcje jak u małego dziecka ale Nancia wam zdziczała w tym lesie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej