Ogólne > Aktualności
Ważne Ogłoszenia
Lajna:
--- Cytuj -------------------------
Aaa, kurna, zapomniałem o najważniejszym za co siebie teraz najbardziej nienawidzę, ale mniejsza o to.
Admin odchodzi = forum upada.
Misty była drugim adminem, ale też z for znika.
Lajna wbija raz na ruski rok.
I co teraz z forum?
No i tu nie mam zielonego pojęcia, chętnie ((dobra nie chętnie, bo to forum traktuję jak swój drugi dom, zbudowany własnymi łapkami - jprdl jak to egoistycznie brzmi jakby to było tylko moje forum a prawda taka, że jest wszystkich, i to użytkownicy budują forum a nie admin) dam jeszcze komuś pozycję admina... jprdl... kto by miał chęci by robić coś tu jeszcze, zmieniać według własnego uznania, próbować rozkręcać i co tam tylko będzie chciał to zapraszam na pw... tu chciałem coś jeszcze napisać, ale sobie odpuszczę bo to raczej nic ważnego nie wnosi do tej wypowiedzi D:
--- Koniec cytatu ---
Dobra, dobra jeszcze jestem. Teraz bd codziennie bo z kompa babci jestem. Pobawię się w przyciąganie nowych. Postaram się o starych. Ludzie to forum jest moją ostoją. Miejscem gdzie jestem sama bez rodziny, fałszywych przyjaciół.
DOPÓKI ŻYJĘ FORUM NIE ZNIKNIE! Tak se obiecałam! (Tak Blue miała w tym swój udział ^_^ )
Sierra:
Lajuś,jestem dumna,że jestem Twoją córką! *wzruszwnie* Mimo,że nie jestem tu od samego początku,to czuję się jakbym się tu urodziła...na nowo i wychowywała z tym forum.
Ta cała sytuacja to chwila słabości,na pewno będzie inaczej...Wierzę w to!
Karoiiina:
Dobra, czas zebym ja sie odezwala, sorki za brak pl znakow, ale ciezko z telefonu sie pisze.
No tl tak... Demon, rozumiem cie calkowicie. Jestes niezaleznym, mlodym buntownikiem, ktoremu ske nalezy cos od zycia, wiec to twoja decyzja, co bedziesz robil. Co do nowego forum to nawet nie jest warto. Co chwila powstaja nowe fora, ktore co chwile upadaja. Tutaj sugeruje oddrzucic te pd czy cos takiego, te nowosci , walki towarzyszow itp, bo to nje ma sensu. Jestem na tym forum niemalze od poczatku. Sama zaczynalam jak idiota, ale potem stalam sie jaka stalam, tylko po to, zeby siedziec wlasnie tutaj! Poki tu jestem, nie pozwole by to forum upadlo. Nasze akcje, ktpre nie mialy sensu, nasze bezobrazkowe dzialy, nasze wyglupy i zabawy, gdyby nie to forum, to nie poznalibysmy takich zaje****ych ludzi, bysmy nie nauczyli sie wielu rzeczy i tak dalej, i tak dalej. Poki mam szlaban, to nic nie zdzialam, ale niedlugo mam z.powrotem laptopa, to cos zrobie, chocbym miala wszystkie wlosy z glowy wyrwe, to postaram sie, by cos tu zrobic.
To tyle z.mojej strony, pewnie tego nie przeczytasz, bo wiem, ze cie.zranilam wtedy i juz nie jest jak kiedys. Jest mi zal, ale co zrobisz, to dzieki wszystkiemu sie taka zrobilam i tyle. No to tyle, w sumie ja tez na forach bede tylko w wolnym czasie, czyli weendy i swieta w czasie roku szkolnego, bo cos sobie i kilku osobom, wiec czasu nie bede mial. Co jeszcze... ciesze sie, ze was.wszystkich poznalam, jesli kogos zranilam to serdeczne przepraszam.
No to tyle z mojej strony. Pzdr.
Rachil:
biorę lajnę za słowo że weźmie te forum w swoje łapska i nie będzie kaszy w miskach z nieba rzucać (piszę jeszcze raz bo nie wiem czy tamta wiadomosc sie wysłała xD) i będe pilnować czy coś się na forum zmieniło jakieś postępy czy coś (jak jakiś psycholog) i wam powiem czy lepiej przestac i sobie odpuscic czy może idzie dobrze i oby tak dalej
(A MAM DOŚWIADCZENIE BO JUŻ 6 RAZY SIĘ Z TĄ SYTUACJĄ SPOTKAŁAM) tak więc będe was doglądać ^^ jak jakiś stalker kurde xD
i tak jak mówiłam potrzebny jest reeboot i ekipa
nowy headadmin jak sobie dem pójdzie
poboczni admini najlepiej 3
i z 3 4 mody operatorzy i wprowadzający
forum trzeba odświeżyć nowe logo już mamy to sie z tym nie męczmy może kolorki zmienić chociaż to szczegół może wyczyścic stare wiadomości? (pamiętam jak chciałam się zarejstrowac na forum to sprawdzałam aktywnosc poprzez wiadomosci i czasami mnie to zniechęcało) i wielki promotor NIECH WSZYSCY AKTYWNI PO UKOŃCZENIU PRAC I PONOWNYM OTWARCIU FORUM aha forum musi być zamknięte na czas pracy i tylko kilka osób ma dostęp i pozwolenie na pracę. (wtedy będzie widać że coś się święci)
wszyscy aktywni muszą porozsyłać wszędzie zaproszenia na forum może komuś się uda powklejać banery na inne fora xD
no to tyle co mam do powiedzenia ^^ dzienkuje za uwagę i powodzenia
Lajna:
Chcesz pomóc? Dostaniesz moda ;3
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej