Ogólne > Aktualności
Ogłoszenia Fabularne
Demon:
~Spotkanie Watahy Pierwotnych~
A więc tak, już od dłuższego czasu wspominam w pogaduchach, że coś takiego zostanie zorganizowane. Szczerze to nie mam zielonego pojęcia co tam będzie, jednak... mam pewne plany co do forum i może na tym spotkaniu coś o tym wspomnę, tak ładnie fabularnie przez Demona, oczywiście jakieś rozmowy z wilkami, będzie można złożyć skargi na Razera, który chce wylądować w więzieniu, i takie tam. Nie chciałbym by to było sztywne spotkanie, jednak czuję że takie będzie, także... no może być nudno, dlatego postaram się tam streszczać i szybko kończyć.
Tego tam wyżej nie czytaj bo tam być chaos, tego nie ogarniasz, a jak ogarniesz to stracisz chęci na przyjście na to, a chciałbym by było nas jak najwięcej, szczeniaki, dorośli, starzy, wszyscy.
Teraz najważniejsze, kiedy i gdzie?
Tradycyjnie może w sobotę (tę najbliższą, czyli 21.06.2014) o godzinie 20.00 (ew. 19, 21... bardziej bym tu ten... wieczorne godziny bo większe szanse, że będę w domu) w pałacu Demona i Śnieżki (jeszcze nwm w jakim dokładnie pomieszczeniu, chyba coś tam dorobię, także... w sobotę będzie wiadomo gdzie iść).
To tyle z mojej strony, dziękuję za uwagę :P
Śnieżka (Blanka):
to ja później poczytam o czym mówiliście.. bo są minimalne szanse że wrócę do domu d tej godziny. ;P
Nagi:
Jeśli ktoś nie wie jest lato.
Kalendarzowe sprawy...
W tym tygodniu żadnego święta/uroczystości nie było. Natomiast w następnym będzie EX AQUA.
Obecnie trwa loteria.
Kolejni członkowie dołączają. Od 12 sierpnia zapisało się 8 wilków.
To tyle z aktualności ode mnie.
Ashe:
W ostatnim czasie doszło do nas wiele nowych użytkowników za co dziękujemy.
Już niedługo (13.10) odbędzie się Convivium Celebratones!
Nie dawno również 4 naszych użytkowników (Razer, Rachil, Nero, Yennefer) wzieło udział w akcji Droga Cienia. Gratulujemy miejsc!
Ashe:
Znów liczna gromatka zawitała do Naszego forum!
Następne święto nie odbędzie się tak szybko, Dzień Tenebris odbędzie się w środę 29 października.
W ostatnim czasie odszedł od Nas jeden użytkownik (fabuła), jest nim Razer.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej