Różności > Pozostałe

Linki (inne fora, blogi itp)

<< < (4/10) > >>

Demon:

--- Cytat: Mistic w Maj 11, 2014, 00:17:47 ---
No to tego. Oczywiście zapraszam na świeże forum (które robiliśmy i robiliśmy, ale skończyliśmy, mniej więcej. xD), które zostało stworzone przeze mnie, Demonowatego oraz taką jedną Befcię, za moim jakże genialnym pomysłem.
O czym jest to forum? Jaka fabuła? O co chodzi? Skąd pomysł?
Otóż początkowo miało to być odzwierciedleniem pewnej Szkoły Potworów, jednakże wyobraźnia poniosła nas kilka pięter wzwyż.
Cóż, więcej nie będę nudzić, gdyż lepiej zobaczyć.
Raz jeszcze zapraszamy. ^^
Ps. Klikać w banner.
--- Koniec cytatu ---
A tak przypomnę, jakby ktoś jeszcze nie widział czy cuś xD

Karoiiina:

--- Cytat: Karo w Maj 29, 2014, 16:39:29 ---Dobra, mam olśnienie, nie zignorować tego co ja tutaj napiszę v.v'

Więc - http://www.jinsei-no-imi.darmowefora.pl/index.php

Forum o ludziopodobnych, którzy sb mieszkają na tej planecie i tak dalej, tam sobie żyją v.v

Proszem o rejestrację, bo tam taka ciiiisza, a ów leniwej admince (tak, to ja 8D) zachciało się tam robić nowe rzeczy, więc proszę to uszanować i się rejestrować C:

--- Koniec cytatu ---

Michonne:

--- Cytat: Michonne w Maj 27, 2014, 16:56:59 ---Hejka Hello x4 xDD

Shiraberu to nowe forum utworzone przeze mnie i tutejszą Rossę ^^

Co prawda jest jeszcze w fazie poprawek, dorabiania itp. Jednak chcę już was zaprosić ^^

Klikać w obrazek i rejestrować się moje pulpeciki xDD

--- Koniec cytatu ---

Dam jeszcze raz :D

I coś nowego :D To nie forum, ale blog, Zachęcam do dołączania, ponieważ dużo się nad tym blogiem napracowałam, miałam dostać pomoc Carl'a chociaż przy legendach, ale nie wiem czy coś dopisze, ale dobra nie chodzi o to. Wszędzie powtarzam, że wataha je oryginalna (nazwa und "fabułka"). Nad stylem również pracowałam, aby był przejrzysty i dosyć "elegancki". Mamy dużo terenów (do tych czas 27 odkrytych i zapisanych w zakładce), rozwinięty dosyć sklep. Nie trudna do zapamiętania i zrozumienia waluta. Opracowane przeze mnie stanowiska (wzięte z Beru), ograniczenie mocy, dodanie statystyk.

Ogólna wataha :D

Nero01:

www.monsterskingdom.darmowefora.pl

Zapraszamy serdecznie na nowe forum o potworach (z Sierra i Razem ;)).
O co chodzi?
Chodzi o to, że jesteśmy potworami (wybranymi ;)) i nimi żyjemy w śród ludzi.
Można robić wszystko, każdy ma swoje tereny (2 działy w czasie robienia, ale i tak zapraszamy).
Najpierw przeczytajcie wprowadzenie!

Zapraszamy!!!

Karoiiina:

Zapraszam do nowego forum robione ze mną, Syrkiem i Ian'em. Forum jest o wszystkim - wcielasz się w swą ulubioną postać z dowolnego forum i grasz! Zapraszamy!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej