Tereny Pierwotnych > Ocean

Klify

<< < (181/190) > >>

Arser:

A była taka zarąbista kłótnia xD

Sierra:
-Nie świruj Lajna!-podeszła do niej i postawiła ją na nogi,a ona nie wstawała-Eee...Hmm...-przglądała się pobliskiemu drzewowi.Wzięła Lajne i oparła ją o drzewo-No,tak lepiej. A więc tak...ZAPOMNIJ O TYM GOŚCIU!-wydarła sie jej do ucha.

Ari chcesz więcej?? XD

Arser:

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Sierra:

*wielkie paczały8 jej xD Twoje NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE wylazło mi za ekran xD

Lajna:
W moim umyśle zapanował chaos. Wszystko wspomnienia...wydarzenia zaczęły mi się przesuwać przed oczyma. Rozbłysło strasznie białe światło. Znów byłam biała, a jednak cała czerwona bo we krwi. Leżałam na przednich łapach zgiętych. Podniosłam się i w sumie nic nie pamiętałam. Tylko pamiętałam kłótnie i Brulanta, który tu wpadł i wypowiedział te imię. Przeszły po mnie ciarki.
-A...Ari?-spytałam niepewnie. Podeszłam do niego. Trąciłam go nosem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej