Różności > Pozostałe

Filmy

<< < (8/10) > >>

Demon:
Ekhem, oglądał ktoś coś takiego jak 'utrudzeni'?
Jest to horror, o chłopaku chorym na raka, jego rodzina przeprowadza się do pewnego domu, który się okazuje domem pogrzebowym i no film zajefajny, taki jakie lubię i teraz mam pytanie, czy ktoś zna coś podobnego bo ja już nie mogę znaleźć żadnych ciekawych horrorów D: No pliss, help me... chociaż wątpię by był tu jeszcze jakiś horroromaniak prócz mnie, ale może znacie, słyszeliście? xD

Nero01:
Teraz scena dla mła!

A więc dziś (29.112013r.) oglądam (bo jeszcze w trakcie jestem) film p.t "Maska Zorro".
O czym jest film:
A więc film jest jak po tytule poznasz o Zorro. Tylko tym razem akcja jest jeszcze lepsza niż w innych filmach. Zorro uwalnia 3 nie winnych więźniów 'króla'. Potem idzie tam gdzie jest ten 'król'. Pisze na jego karku "Z". Potem w domu napadają go żołnierze. Zabijają żonę i zabierają córkę.  On zaś jedzie do jakiegoś lochu...

Po 20 latach przyjeżdża ten 'król'. Zabije nie Zorra. Zaś prawdziwy Zorro ucieka. Uczy swojego przyjaciela wszystkiego co on umie. Pewnego dnia na targu zauważają konia Zorra, zwanego Tornado. Uczeń Zorra postanawia ho uwolnić...

Resztę napiszę potem.

Demon:
Heh, nie musisz się tak produkować o Zorro bo każdy oglądał i zna xDD

Pandora:
Ja się bawię w fantasy, dlatego polecam "Gwiezdny Pył". O czarownicach, magicznym królestwie i wycinaniu serca upadłej gwieździe. Spojlerować nie będę, dlatego nie opisuję.

Karoiiina:
TEEN WOLF!
http://zalukaj.tv/zalukaj-film/3667/wilczek_nastoletni_wilkolak_teen_wolf_1985_.html < polecam, najlepsze jest jak dupą kręci! xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej