Różności > Opowiadania, wiersze...

Duch Wilka- Nowe wcielenie Ari !

<< < (3/10) > >>

Nero01:
Rebeko, "Dusza wika" to jest szkic. Poza tym piszę to na tablcie więc jest trudo.
A przczytałaś już "Życie nastolatki"?

Rebeka:
Tak przeczytałam.
Ps. Ja też na tablecie jestem :P

Nero01:
To fajnie.
Ps
Fajny jest nawet tablet.

Arser:
                          ''Duch Wilka ''
  Czułem się okropnie jakby ktoś właśnie przebił mi serce .Czy naprawde byłem taki okropny ,że chciałem samego siebie zniszczyć,by wkońcu zaznać spokoju.Możliwe zrobiłem coś niewybaczalnego co zhańbilo moje imię po czym uciekłem niczym tchórz ,a teraz moj własny duch chce mnie dopaść. Coż więc przynajmniej zrobiłem to w słusznej sprawie ,by nie wydać najbliższą mi osobę.Świat nie sprzyja mi i wiem to dobrze ,ale nie musi teżi jej .Nie skazałbym Ariabii na samotność i zgube by potem mieć ją na sercu już wolałbym sam zginąć.Mimo ,że jestem wilkiem z sercem z kamienia ,mam je i czuje nawet miłość i tylko nie liczni mogą je skruszyć ,ale tylko nieliczni !
 Wilk siłował się ze mną ,wypychając mnie z ścieżki na suchą glebe.Wywinołem kozła.
 Jedno mnie zdziwiło .Jak to możliwe ,że ten duch nie przeniknął przeze mnie ,dlaczego mogł mnie zrzucić na stęp brudu.czy to w ogóle możliwe.
 Leżałem bezczynnie pod krzewem ,kiedy nagle wilk do mnie podszedł.Było w nim coś dziwnego mianowicie nie był w 100% podobny do mnie.
         ON BYŁ DEMONEM !
                                                                                                                             Arser (Ari)
Moje serce jest skute lodem ,ale dusza nadal jest czuła na dotyk tej jedynej !

Lajna:
PIĘKNE!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej