Różności > Opowiadania, wiersze...

Duch Wilka- Nowe wcielenie Ari !

<< < (5/10) > >>

Arser:
Lepiej ,by bylo jakby ktoś inny zrobil taki wątek ,w którym można się nauczyć ładnego pisania !

Nero01:
Elmo mówi, że zrobimy szkołe Smarka i Elma. :D

Lajna:
Ale spamujemy w wątju opowiadania! o.O  :D

Nero01:
Elmo nie chce dostać kary.

Arser:
''Duch Wilka''
 Ilekroć probowałem się uspokoić i znaleźć wkońcu jakieś logiczne wyjaścienie tej całej narastającej sytułacji cały czas kończyłem na tym samym punkcie.Demon właśnie uwidziałem demona w mojej postaci!Czy też były to moje uronienia ? Nie możliwe mój umysl jest idealny on nie mógłby mi tego zrobić.Nie mogłem się z tym pogodzić .Jestem demonem ,który morduje ,a potem zabiera naiwne dusze do piekła ,by zaspokoić swojegopana DIABŁA.Jak to możliwe ,że mogłem aż tak desperadzko upaść na samo dno ! Nie jestem wilkiem ,którego można manipulować to ja manipuluje innymi ! Co się stało z dawnym ja? Tym ,ktory mimo samotności był szczęśliwy ,mozna było go pokochać i przede wszystkim był wolny niczym orzeł.Co się ze mnął stało?
 Nie moglem poruszać łapami. Jedna przednia była zabarykadowana pod kamieniem ,a druga zlamana.Oczy wilka( mnie w wcieleniu demona) przeraziły mnie,gdyz wyczułem w nich cośbardzo niepokojącego.Chęć mordu.Zabrania mnie do tego gorszego świata zmarłych.
 Miałem gęsią skorke jednak nie mogłem dać się tak pokonać.Nie Arser brat pradawnej Alfy.
 Z poza tonowego kamienia wyloniła się się moja obolała lapai w tym samym momencie demon zaatakował.
                                 ZACZEŁA SIĘ BITWA O MOJE ŻYCIE!
                                                                                                                        Arser(Ari)

I kiedy myślisz ,że to już twoj koniec jedna najmiejsza iskierka pojawiajaca się w twoim umyśle mowi ci ,że masz walczyć .Posłuchaj jej ,gdyż mimo ,że nie masz szans ona w ciebiewierzy .Ty sam wtedy w siebie uwierzysz !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej