Różności > Opowiadania, wiersze...

Duch Wilka- Nowe wcielenie Ari !

<< < (7/10) > >>

Lajna:
SUPER!!!
DAJ DALEJ!!!

Arser:
                                                          ''Duch Wilka - nowa istota ''
  Czułem się strasznie.W jednej chwili mialem zostać poskromiony przez samego siebie tylko w postaci demona ,a zarazem leże na łapach nieznanej wadery ,ktora nwygała mi się zaskakująco przepiękna .Głowe mialem w chmurach ,a serce walilo mi jak mlot. Przerażalo mnie moje zachowanie ,którego wręcz nigdy nie odczuwalem tak mocno.Co się ze mną dzialo ? Czy to przez spotkanie z demonem moje serce chcialo wyskoczyć z piersi czy też przez coś innego.Nie wiedziałem co z tym zrobić jak je uciszyc ,by tajemnicz wadera go nie usłyszała.Oczy mi pojaśniały ,a łapy zdrętwiały .Niewiadomo dlaczego .Przyjrzalem się wilczycy ze skupieniem. Jano-niebieskie wielkie oczy , biala puszysta sierść ,czarne sterczące uszy  i dlugie falowane rzęsy sprawiły ,ze aż podskoczyłem.
  Wadera odbiegła ode mnie ze strachem w oczach po czym zrobiła dwa kroki w moją strone.Moje zachowanie każdego by przeraziło.
 Spojrzałem na nią nieśmiało !
 -Przepraszam - wymamrotałem wreście podnosząc glowe.
  Cisza .Moja wypowiedz rozniosła się echem po lesie budząc przy tym niesforną wiewiórkę.
 -Gdzie ja jestem? - zapytalem ciekawsko
  Musiała minąć minuta zanim odpowiedziała.
  -W LESIE ZAGINIONYCH ,Z KTÓREGO NIKT SIĘ JUŻ NIE WYDOSTANIE !
  Ciarki przebiegły po moim ciele niczym stado rozszalałych bizonów.
            JAK TO NIKT SIĘ JUŻ NIGDY NIE WYDOSTANIE ?
                                                                                                                                     Ari (Arser)
  Życie nigdy nie toczy się tak jak zapragniesz ..ono ma wlasną ścierzkę ,ktora musi podążac ,by wkońcu doprowadzić cię do szczęścia ,ktore tkwi bardzo głeboko w każdym z nas !

Arser:
:D  :-\

Lajna:
Daj dalerk!

Rebeka:
No to teraz będzie się działo, bo on będzie musiał wyjść z tego lasu, nie? O.o

Super.
Czekam na ciąg dalszy Ari.

I ja czytam to więc na mnie proszę się nie fochać xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona