Różności > Opowiadania, wiersze...
Duch Wilka- Nowe wcielenie Ari !
Śnieżka (Blanka):
-------------------
nie tylko tobie...
Arser:
''Duch Wilka - nowa istota ''
Nie mogłem przez dluższą chwile oddychaj.Tak jakby ktoś mi związal gardło grubym sznurem po czym wiążąc go w zwarty slupeł ,ktorego nie da się rozwiązac.Jak tpo możliwe ,że nie można się już z tąd wydostać ?Ja chce żyć ,a nie tkwić w tym bagnie po uszy .Co mam wkońcu zrobić ,żeby zaznać spokoju chociaz na te pięć minut ...żyć po staremu nie myśląc nawet o tym ,ze kiedyś moge zostac sam .Sam w obcym lesie!Co ja mam teraz robić ? Jak przezyć z myślą ,że już nigdy nie zaznasz spokoju na wolności .Dlaczego życie daje mi aż tak w kość ? Dlaczego akurat na mnie musialo się zawiesić?Cóż ja takiego uczyniłem ,że świat odwrócił się do mnie ta ciemnął stroną!
Przerażony wpatrywałem się w wadere ciężko zipiąc .Nie moglem nic z siebie wydusić .Wilczyca to zauważyla i sama wypowiedziała się pierwsza :
- Nie jesteś jedyny my ci pomożemy ..
Spojrzalem na nią ze zdziwieniem wkońcu wydobywając z siebie slowa :
- My ? Jest was więcej ?
Ugryzla się w język .Wiedziała ,ze poszła o jeden krok za daleko i wpadla w przepaść ,z ktorej mogla sie jedynie wydostać mowiąc prawde .
- TAK CAŁE STADO PONAD 100 WILKOW JUŻ ZBŁĄDZILO W ŻYCIU JA RÓWNIEŻ ...I DLATEGO TRAFILIŚMY DO NOWEGO !
- Jak to ?Czyli co My nie żyjemy w prawdziwym świcie ?ZGINELISMY ?
Arser(Ari)
Życie czasem naprawde daje ci w kość ,ale to dlatego ,że jestes naprawde warty tych wszystkich srog w życiu .
Arser:
OGŁOSZENIE
Oznajmiam ,że wlaśnie po kilku godzinach przemyśleń...oficjalnie oglaszam ,że moje opowiadanie DUCH WILKA -NOWE WCIELENIE ARI ..ZOSTAJE ZAWIESZONE NA PEWIEN OKRES ! DZIĘKUJE WSZYSTKIM ,ŻE POŚWIĘCILIŚCIE CZAS BA CZYTANIE TYCH SZUMOWIN
Arser (Ari)
Śnieżka (Blanka):
oh good why??
Arser:
Tom tom tommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej