Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (202/258) > >>

Nemhain:

--- Cytat: Razer w Czerwiec 29, 2015, 21:36:17 ---Ja cb wcale nie lubię Karo. Chcę cię tylko zgwałcić xD A tak na serio to ja tam wszystkie dziewczyny lubię xD

Nemhain, pewnie, że do snajperki można dać bagnet, więc będziesz mogła zaszaleć. Stabilne ramie nie wpływa na odrzut, a na celność. Tutaj akurat potrzebne jest odpowiednie ułożenie stóp(gdy stoisz czy kucasz, leżenia nie dotyczy rzecz jasna xD) i mocny chwyt broni. Obyś w opowiadaniu nie przykładała zbytnio oka do celownika bo wiesz co się stanie xD (To głównie skierowane do Nany, aby starała się tego uniknąć. Uważaj bo nasza bohaterka sine oko będzie mieć) xD

--- Koniec cytatu ---
Ja nie mogę mieć sinego oczka, przynajmniej w opowiadaniu. Z przyczyn technicznych. Z prawej (Nano - nie z lewej! Co ja mam leworęczna być?) strony mordki ciężko jest mnie uszkodzić w jakikolwiek sposób.
 Aaaaa... no tak. Mieliśmy to na Militarnym. Jadę we wtorek, więc odświeżę sobie pamięć. I za to lubię leżącą. XD Przy mojej wadze ciężko jest sprawić, abym nie odleciała po strzale ze stojącej.

Nana:
Poprawione!
Demku ja ci znów wysłałam i tymi nie odpisujesz chlebie!

Demek:
Bo obrazka dalej nie ma.

Nana:
Kurde wyslalam ci pie***lo! D:
Nie wykręcaj się!

Demek:
Na laptopie to samo...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz