Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (222/258) > >>

Demek:
Dupalu, pls wsio tylko nie feministki. D: Bądź hipiską! Proszę, bądź hipisem, dzieckiem kwiatkiem, wszytskim tylko nei feminist...

Już nie mam, jestem na etapie separacji, pewnie wkrótce rozwód. Jednak dla niektórych półtora roku to nic, więc... Nana, bój się bo jestem niewyżyty^^ A Karo już, że zarywam, więc trzeba korzystać, Kotku :3

Źle wyprowadzasz ciiosy, skoro tak poszło *weź bij tak by bardziej bolało innych, a nie ciebie*... Karo, uważaj na siebie, nie bądź ciągle chora/kontuzjowana itp D:

Nana:
Dżiiiizaaas! O-O zara tu gwałty będą! nie życzę sobie gwałtów w moim wątku! D: sio zbereźniki do watku Karo z RedTubem!
Karo, ty pierdoło >___<"""
Przez was czuję się jakbym była naprawdę mała. Może mam krótkie nóżki i w ogóle wszyscy rosną a ja nie i przy wszystkich czuję się jak mała dziewczynka w gronie starszych braci , kuzynów i wujków ;-;''' teraz to już w ogóle mrówka przy koniach normalnie .-.''
Demek, rozmawialiśmy na temat "kotków" \(;-;'')/

Nana:
Zapomniałam dodać że sado-maso i "pisiont fejców greja" zalicza się do działu Karo >:D

Karoiiina:
No eeej, to ja jestem zawsze ta niewyżyta.
Jestem hipisem! Robię co chcę! Ostatnio byłam w sukience i bluzie! Wyglądać trzeba ładnie, ale jak jest zimo to trzeba się ubrać ;------;
Ale i tak to ja jestem Skarbeczkiem Demka ^^
Ty mała? Ja przy wzroście 166 cm jestem meeega niska. Wszyscy faceci są ode mnie wyżsi (tylko dwóch z klasy są lekko niżsi) i to jest przerażające, bo ja się boję facetów.

No ale Demek, to worek mnie znokautował! Taki ładny prawy sierpowy poszedł, a tu trzask, nadgarstek ;-; Drugi ładny prawy sierpowy - łokieć xD.

Nana:
Tak Karo ciebie wszystko nokautuje ;-; pie***la razy 2!
Czyli jednak hipiska? Mi to odpowiada bo nie będziesz mnie namawiać do złego xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej