Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (253/258) > >>

Nana:
Heeey!
dużo się tu nie działo przez ostatnie miesiące!
Mam dla was dobrą i złą wiadomość:

DOBRA:
Zaczynamy od początku! Zapewne pamiętacie moje pierwsze opowiadanie o wilczycy Nanie? Tak więc po długim przmyśleniu sprawy zdecydowałam się.... odświeżyć opko i nadać mu bardziej poważny (? I don't know ?) wygląd.

ZŁA
Na "Dwa światy" trzeba poczekać z tego względu że mam pomysł co by się działo i wgl ale muszę napisać to w dość sensowny sposób a nie "dialog, akcja, opis, dialog, akcja, opis".
Ale jest na dobrej drodze i liczę że szybko się z tym uwinę!

Pozdrawiaaaam!
~Nana

Demek:
Widząc słowo "Zła wiadomość" myślałem, że się wkurzę. A tu proszę, coś co mówiłem już jakiś czas temu, dialogi jak najbardziej spoko, ale trzeba wbić lvl wyżej ;) Trzymam kciuki Nanka i wiesz... pisz szybko xDD

Nemhain:
OK
~Rammus

Nana:
Czeeeeeść!
Poszperałam ostatnio w forumowym śmietniku i tak paczę sporo osób odeszło, sporo zapomniało a reszta dalej jest i zagląda... I wiecie co? Wpadłam na pomysł... Tylko czy wszystkim się on spodoba?
Wypisałam na kartce Pierwotnych , Mroki i Arcanum i patrzę na nasze stare i czasami głupiutkie przygody, pełne dramatyzmu, romansów, komedii i myślę że coś należy z tym zrobić.
Opowiadanie? Historia? TAK! ZDECYDOWANIE!
Składam do wszystkich otwarte pytanie: Czy zgadzacie się na to abym użyła Waszych nicków i ksywek oraz w bardzo ogólnej wersji (postaram się zachować wszystko co się tu działo) historię i przygody jakie odbyliście będąc w magicznym Mirabilis? Łącznie z tymi durnymi akcjami z naszymi hejtereczkami ( no ktoś tu musi robić za "Bad guys" ktorzy prędzej czy później sobie umrą).
Jak ktoś chciałby jakąś dyskusję na ten temat poprowadzić śmiało do mnie na priv bo w sumie też muszę wiedzieć czy zgadzacie się powierzyć mi swoje postacie w moje ręce czy wolicie jednak żeby szybko nie zginęły ani nie wdały się w jakieś tam "krejzi loff" :D
Piszcie!
 Pozdraaaawiam! ^-^/
~Nana

Karoiiina:
Fajny pomysł Nanciu, nie zapomnij o ślubie Karo i Iana i o Syrze, który został dywanikiem.. xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej