Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Nana:
Drodzy Admini i Adminki! :3
Nana , Naną ale Nana jest ZUA gdy dostaje bana za kurde nie wiem co! #@!$%$^&%&^%&!!!!!!!!!!! ;-;
Tak a więc w ramach protestu i w ogóle manifestacji: OPOWIADANIA NIE BĘDĄ PISANE DOPÓKI TA SPRAWA SIĘ NIE WYJAŚNI!
Owszem wszyscy na tym utracą ale najbardziej czytelnicy. Ja spokojnie mogę napisać opowiadanie na mój ulubiony temat w max. 10 minut.
I Nanka si obraża za to V.V Foch Forever!
A więc proszę o uważne rozpatrzenie mojego niezadowolenia.
Rena Ryuugu:
: o Wy bezduszne szatany DDDx zeby Nanie dawac bana ? : o
Rena Ryuugu:
W imieniu Dokurobeia ! XD
Nana:
W szczególności że!:
-Nana jest taką pierdołką że tylko opowiadanka tu pisze
-Nie ma w opowiadaniach obraźliwych treści ( dobra wulgaryzm parę razy się zdarzy )
-A gdybym miała umieszczać czyjeś imię o tutaj to bym grzecznie poprosiła o zgodę :>
Tak i będę tak drążyć ten temat dopóki mi się nie znudzi bo jestem obrażona! v.v
Nie dam Wam spokoju z tym tematem Demonku!
( W ramach " Nanuś, nic się nie stało" żądam dużej bombonierki z kwiatuszkami i zgrzewką coli! ;-; )
Demon:
--- Cytat: Nana w Marzec 25, 2014, 20:57:35 ---W szczególności że!:
-Nana jest taką pierdołką że tylko opowiadanka tu pisze
-Nie ma w opowiadaniach obraźliwych treści ( dobra wulgaryzm parę razy się zdarzy )
-A gdybym miała umieszczać czyjeś imię o tutaj to bym grzecznie poprosiła o zgodę :>
Tak i będę tak drążyć ten temat dopóki mi się nie znudzi bo jestem obrażona! v.v
Nie dam Wam spokoju z tym tematem Demonku!
( W ramach " Nanuś, nic się nie stało" żądam dużej bombonierki z kwiatuszkami i zgrzewką coli! ;-; )
--- Koniec cytatu ---
Mi by tam obraźliwe treści nie przeszkadzały, ostatnimi czasy nawet bym się ucieszył na coś mega wulgarnego i nie przyzwoitego, lecz raczej to by nie pasowało.
Za to 3 też bym nie dał bana, ogółem mnie nie było, ale kij z tym... już staram się robić porządek, na PW pisałem...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej