Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Karoiiina:
Noo, cyganie to zueee istoty .-.
Pamiętam, jak kiedyś łazili pod blokami i ludzie wyrzucali im przez okna jakąś kasę -,- Do tego z dzieckiem chodzili ._. A ja, że byłam na przedostatnim piętrze to się tylko patrzyłam w dół xD.
Rena Ryuugu:
Jak już wrzuciłaś Scour do tego opowiadania, to przynajmniej nie zmieniaj jej charakteru, wyglądu i zachowań D:
1. w Opisie zapomniałaś o pieszczoszce number 1 i 2, rzemyku, srebrnej bransoletce, tej znienawidzonej przez ciebie obroży z ćwiekami (^^), tym krzyżyku, glanach z "lusoffą" wstążką, łańcuszku przy spodniach i pasku z ćwiekami ! D;
2. Scour nie bije cygan ... -,-
3. Ona nie pije alkoholu q.x'
4. Lewe ko jest bez źrenicy, i jest na nie ślepa.
5. Prawe oko jest niebieskie, i ma czarne białko D:
6. Zapomniałaś napisać o samookaleczeniu S:
A tak to nie mam żadnych uwag ^^
Nana:
Emmm....pragnę poinformować ze nie opisuję "wymyślonej" tylko "prawdziwą" Scoruge :>
a) Jesteś ślepa? Nie wiedziałam
B) nie lubię opisywać kogoś kto wymyśla wygląd i wygląda jak jakiś porąbaniec, rzucający się w oczy :3
c) wątpię żeby podczas III WŚ, ze specjalnymi umiejętnościami rzucać się w oczy i za chwilę BUM i rusek Scoruni łepek od strzelił ^^
Więc wątpię abyś chciała się wyróżniać żeby cię zabili po trzech dniach
d) kto by od czasu do czasu nie napił się piwa? Możliwe że ona po prostu żartowała?
To chyba tylko tyle uwag.
Od. Karo biegała po lesie xD
Karoiiina:
Ja dawno nie chodziłam po lesie :c Bo mi się nie chce do bażantarnii (czy jakoś tak, lasek niedaleko mnie), tam są dziki o.o
Nana:
Dzik z krynicy? xD
U mnie tylko lisy, ptaki i jakieś szczurki, myszki i krety... ._.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej