Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (9/258) > >>

Nana:
Mam nadzieję że się spodoba ale nie jestem w tej sprawie pewna.Trening chyba do końca nie wyszedł jak planowałam żeby został napisany ale na razie tylko tyle.
Może z czasem wejdę w wprawę.
Pozdrawiam! ^.^

Śnieżka (Blanka):
super... Trening... dużo biegania. 5 kółek to na w-fie tak nie mamy :P

Rebeka:
Mi się bardzo podoba, wystarczająco rozbudowane itp. Super.
"Obojniaki" rządzą! Hahaha xD

Demon:
No nareszcie trening, zupa rybna? Nie złe xD

No fascynujące i wciągające xD ^.^

Nana:
Dla niektórych dobra dla niektórych zła wiadomość...Dla mnie niestety zła.

PRZESTAJĘ pisać z powodu trawjącego starcia,włamań,hejtowania,bezczelnych i nie przyjemnych odzywek,BANOWANIA i kłótni oraz planowania z forum Magicales Pack Luporum.
 Boję się o KOPIARSTWO ze strony Pierwotnych(tylko niektórych osób...więc powiedzmy spokojnie) więc na razie The End C:
 Możecie mnie zbanować za to lub nie...ale trzymam stronę tamtego forum!
 Obserwowałam je od dłuższego czasu i w wprowadzeniu od samego początku była Arena.
Potem na Pierwotnych pojawiła się arena a Łobi grzecznie spytała DLACZEGO Areny pojawiły się tutaj i została zbanowana i wyskoczono do niej z mordkami. v.v

I jak chcesz Demon,Śnieżka,Akira...banujcie,hejtujcie...róbcie co chcecie...Ale ja nie zmienię zdania na ten temat.
                                          I serdecznie przepraszam wszystkich Fanów "Nany" ale wystąpiła taka sytuacja jaka jest i na razie pisanie zawieszone...Uspokoi się(gdy moim zdaniem tak się stanie) ponownie będę pisała.

Pozdrawiam wszystkich! ^.^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej