Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (92/258) > >>

Nero01:

--- Cytat: Razer w Wrzesień 18, 2014, 22:06:29 ---Pewnie dlatego,że ty tam jesteś!xD

--- Koniec cytatu ---

Nie dlatego. Nigdy nie widziałam tak fajnie napisanego opowiadania. A serio czytałam ich duuużo. Poza tym jest takie coś jak Wattpad. Jakby Nana zrobiłabym tam książkę uprzedzam iż zajęła by 1 miejsce w rankingu popularności :*

Nana:
Neruś, zarumieniłam się c:
Ta warto by napisać Iluminkę, dwa światy...ale zmartwię Was tym że mam remont u siebie w pokoju i tak biurko,stoliczek, łóżko, krzesło wszystko jest pod folią. Nie pytajcie gdzie spałam. No i ostatnie dni tygodnia były bez prądu! Może mi sie uda napisać po remoncie lub szybciej w ten weekend ale raczej po remoncie bo byłam chora i trzeba lekcje zdobyć.
Dobra dobra będzie!!! Tylko nie wiem kiedy .___.'

Nana:
Hej wam!! ^^
Jak ja się za Wami stęskniłam! C':
Nie bójcie się! Mua nieobecność nie poszła w las. Piszę książkę.
Zgadnijcie tylko o czym i o kim? :D

Będzie opowiadanie i to kilka części tylko najpierw porwijcie mnie z internetem, laptopem i zasięgiem to coś napiszę!
II gimnazjum to DNO... .___.
Demuś i większość osób zna ten ból prawda?

Pozdrawiam z nad książek!!! :D

Isoschi:
Nanka się odezwała :o Aż nie wierzę, jak miło, jednak nie zapomniała o nas c;

Książkę? Ooo nieźle... ale nie mam zielonego pojęcia o czym to mogłaś walnąć, ale to nie ważne, pewnie i tak będzie zajebiste, a więc pisz pisz. xD *Porywa*

Noo, aż za dobrze znam ten ból, ale pocieszaj się tym, że w III będzie lepiej, no prócz tego, że przybędzie multum zajęć obowiązkowych po lekcjach i testy, ale poza tym to lajt, same powtórki xD

Nana:
No aż sama nie wierzę! xD
Dajcie spokój! Co się teraz dzieje u mnie w szkole o.O'''''
Ktoś mieszka może w Radomiu? Jadę na zawody to może kogoś spotkam?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej