Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (109/258) > >>

Razer:
A ja im w tym z chęcią pomogę:D

Nero01:
To ty ze mną do pudła *-*, ej noo!!! Myślałam, że mnie lubisz )':

Razer:
Składałem.Jestem zdrajcą narodu@_@

Nana:
Niestety informuję Was że kolejna część opowiadanie nieco się opóźni :C
A jest to spowodowane tym że brak mi weny i wymyśliłam pewną scenę, ale nawet za Chiny nie wiem jak ją napisać. Nawet to rozrysowywałam w postaci komiksu lub takiego schematu i dalej nie wiem czy to dobry pomysł na tworzenie takiego momentu.
Rzecz biorąc część miała wyglądać tak iż:
1.Śnieżka i Karo próbują jakoś odnaleźć się w lesie, oczywiście z kłótnią i pewną wymianą zdań.-ok
2.Demon tam sobie uskutecznia próby poznania swojej nowej koleżanki-ok
3.Nasza wspaniała trójka składająca się z patrioty, dzikiej dziewczynki z nożem i nieśmiałego chłopca podążają do jednego z miast żeby ratować innych kolegów i koleżanki- noo, jeszcze jeszcze ok
4.pojawia się ******(to nie przekleństwo) i też tam COŚ próbuje uskuteczniać czyli szuka naszej trójcy (-.-) i miał on dobre intencje i ratował wszystkich po kolei....i ktoś tam ginie( kto chce zginąć? o3o)- iiii tu wena twórcza się kończy bo nasz nowy koleżka(tak to płeć męska o3o) próbował odnaleźć WSZYSTKICH PO KOLEI co jest już tak naprawdę nudne. Zajmuje miejsce. I tu jest też problem bo chciałabym aby ON (Demuś Razer bądźcie zazdrośni o3o'') był obiektem zainteresowania u dziewczyn. Tiaaa....i tu był również problem z odpowiednią osobą która mogłaby być dla NIEGO "odpowiednia"....Padł pomysł Karo, Nany, Clockwork( ona zostanie z nami do pewnego czasu), padł również pomysł Śnieżki (nie denerwuj się Demek O3O"""). I teraz tu dylemat?

Która z dziewczyn będzie odpo-wiednia? Wiem że głupie pytanie ale nie chcę robić z tego telenoweli i jakiegoś romansu >.<'''' (Bleeee!)
Błagam, stańcie się na chwilę "romantykami" i postarajcie się dokonać wyboru..Chyba że wolicie być sadystami i zrobić z NIEGO baaardzo złą postać o3o

Jak wolicie?

Nero01:
Ciekawe kim jest ON o.o

Śnieżka niech będzie : D !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej