Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Nana:
Bo ja lubię gwarę góralską . Przypomniało mi sie że ty góral jesteś xD
Ja tam po części umiem w gwarze warszawskiej ale nią sie trudno mówi
Tak a propo pochodzenia- jestem chyba 11 pokoleniem rodziny N***** którzy są w Warszawie. Wiem ze jeszcze jacyś są w Łodzi, Poznaniu i chyba jeszcze w Szczecinie (nie podaje nazwiska kto go chętny niech na priv pisze )
Demek a ty które pokolenie?
Demon:
Trudno się mówi, ja tam nwm, nie znam. Kaszubi to dopiero mają trudną gwarę, czy to już język osobny, nwm ale nooo... to jest trudne xD
Tajemnicza rodzina N. xDD
O cwany lis, o pokolenie pyta, zaraz nazwisko i moje padnie, no cwanie xD Cóż, ja się zbytnio moimi przodkami, korzeniami nie interesuję, kiedyś wujek mi opowiadał, że jestem prapra... no chyba z 5 albo 6 tego 'pra', już nie kojarzę... wnukiem takiego jednego podhalańskiego dziwaka (właściwie tu to same dziwaki były i są xD), a od strony matki to chyba więcej ceprów niż górali więc możliwe, że mam jakiś przodków w okolicach Ojcowa i tam dalej w Polskę xD Nie no, nie wiem, serio mnie to nie interesuje.
Nana:
Esz ty! Historia sie nie interesuje ;-; u mnie to sie okazuje ze korzenie gdzieś w Olsztynie są xD
I chyba rodzinie mojej mamy należy sie jedna cegła z jakiegoś pałacu w wawie bo rodzina spokrewniona tym od hymnu Dąbrowskim i jeszcze dalsze zawirowania ;--; normalnie włoska rodzina mafijna xDDD Nana mafiosą .-. XDD
Strzelam ze z nazwisk to pierwsze poleci moje :-: a znając życie prędzej czy pózniej ktoś z forum znajdzie mnie na fejsie i skończy sie anonimowość ;-;
Ale co tam! Będę sławna!! XDDDDDDD
Demon:
No... nie przepadam za historią, teraźniejszość, przyszłość jest ciekawsza. Mafiosa, aż strach teraz z tobą pisać xD
Hahahaha taaakaa wielka sława ciebie czeka xD Ale ten... jak już będziesz taka sławna, wszędzie rozpoznawalna, to nie zapomnisz o mnie, prawda? Będziesz pamiętać o tym dupku co nie chce się ujawnić w świecie realnym? xD
Nana:
Oczywiście Demku! Jak mogłabym zapomnieć o osobie, która zanjdzie coś do czego można się czepnąc nawet jeśli takiej rzeczy nie ma! xDD Kim bym była bez twych krytyk Demek! xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej