Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (133/258) > >>

Isoschi:
Nano, droga Damo zgłaszam Ci tutaj skargę. Toż to minął przeszło tydzień, nawet dwa, a tu cisza. Ja wszystko wiem i wszystko rozumiem, to wolne, to się nie chce, to te inne badziewia, jednak chociaż jestem wiernym, cierpliwym fanem to ciekawość mnie mega zżera co tam dalej i tak cierpliwość gdzieś znika. Także ten tego, chodzi głównie o to, kiedy cd? xD

Nana:
Drogiż( ej takie słowo w ogóle istnieje? xD ) Isochi/ Demonie
Pragnę Cię poinformować iż Nana cierpi na tak zwaną chorobę "Ból dupy". Jednym słowem Nanie skończyła się wena twórcza i przepisuje to ch...jowe chlerstwo któregoż drogi Demon sobie zażyczył, które nosi nazwę "The Story Of Nana: Return of Shadow". Jednym słowem kontynuacja Nany.
Nana nie wyrabia się z czytaniem 5 książek naraz w tym : Achaja, Syzyfowe prace, Metro 2033, Hellsing i NO.6, szukaniem Final Fantasy VIII: Advent Children po polsku oraz oglądaniem i słuchaniem materiałów sprawiających powroty weny twórczej.

(Kurna, ja jestem w jakiejś depresji twórczej! Wyobraziłam sobie chłopaków (mowa tu o chłopakach z Dwóch światów) w legginsach i w różowych bluzeczkach z pedalskim grzyfffkami DX
A, i jeśli chcecie abym z tego wyszła to napiszcie mi kłótnię Śnezki i Karo! No proszę bardzo! WYMYŚLICIE MI TO! Dx Bo ja nie jestem w stanie DDx

Chryste....Nanka się w końcu wyżyła ;-;
A kontynuacja Nany miała być dawno temu ale Nanusia kochana zacięła się w jednym miejscu i potrzebuje chwilki żeby wymyślić o się będzie działo dalej)

;-;''' Jestem brutalna ;-; .___. 

Isoschi:
Cholera, to faktycznie jesteś bardzo zapracowana, tyle pisania, ale mam ogromną nadzieję, że jakoś to będzie, trzymam za ciebie kciuki i tak dalej i oby wkrótce coś no się pojawiło, ale lajcik ja jeszcze poczekam. O, Achaje powiadasz, który tom jeśli mogę wiedzieć? xD

Chętnie bym pomógł, jednak niestety nie pomogę, ponieważ jak wiadomo chujowy ze mnie pisarz, a dialogi to już totalne dno, znacznie lepiej sprawdzam się w roli czytelnika D:

Nana:
Achaja tom I ^.^ Sama Achaja to niezłe ma wybryki w wojsku. Też bym tak chciała u siebie w szkole robić ludziom xD

Taaa.....ty sobie wiecznie poczekasz leniuchu jeden! xD
Hmm, nie zraziła cię potworna wizja siebie w legginsach, różowym t-shercie i pedalskiej grzyweczce? WoW cierpliwy do mnie jesteś xD

Isoschi:
Też to właśnie czytam xD Zgapiara. Jednak na 182 stronie mnie zmuliło i już miech tak zbieram się by kontynuować xD Chciałabyś ludziom wciskać własne siki? Hahah dobree xDD

Ty... Ja i Razer? Myślałem, że no... nie o mnie to :o Teraz to mnie zatkało totalnie :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej