Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Śnieżka (Blanka):
opowiadanie zarąbiste :P
no.. zazdrosna chyba być nie mogę.. chociaż w sumie... xD JESTEM !
no.. i jak zwykle mój obrońca po prostu się obija i zapomina o Śniegulcu :D nie no jak możesz.. xD
NO I MIŁEGO ! czekam na cdn i wgl ;) będę czytać w pracy xD jak wejdzie nowe opowiadanie
(p.s Demon.. jak pocałujesz Nane wylecisz przez okno :P żartuję.. albo i nie.. xD )
Demek:
Powinnaś się cieszyć, że uważam ciebie za kobietę niezależną, która sama sobie w życiu radzi i pomocy na każdym kroku nie potrzebuje (te marne próby obrony siebie).
Hhahaha, przynajmniej nauczę się latać, bądź też nie... kurde, Śnieżko *słodki ton... nie wyszedł* wiesz, że to nie ode mnie zależy xD Taki los, na niego nic nie poradzisz.
Nana:
Fujaaa!!! Co jak co ale ja jego nie mam zamiaru całować XD
Demon...NAWET.NIE. PRÓBUJ.
Opka będzie wiec luzik a poza tym Nana ma kogoś innego na oku xD
Karoiiina:
Nanuś, moja droga kochana Dżasti! (od teraz jesteś Dżasti, niech no ja cię w W-wie spotkam.. xD)
Tak czytam. I czytam. I to jest zajebiste, że tak powiem moim bardzo skromnym zdaniem xD.
Ale coś mi ciągle nie daje spokoju.. :_:
--- Cytuj ---Karo tobie też znajdziemy faceta!
--- Koniec cytatu ---
I tak myślę.
Razer mnie za to zabije
Ale... xD
Czemu Nanuś