Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (144/258) > >>

Razer:
Cholera ale spam. Uwielbiam to! 8)

Karo... jak ja cb nienawidzę :P xD

Droga Nano. Zupełnie zapomniałem o tobie, gdy byłem w Warszawie jakieś...3/4 tygodnie temu?. No, że tak się wyrażę... Ku*wa! To znaczy... zapomniałem, że ty tam mieszkasz xD(Pozostawiłem po sobie pamiątkę w formie napisu na murze "Lechia Gdańsk", ale proszę nie wzywać policji xD) Obiecuję, że następnym razem gdy tam się wybiorę wejdę do cb przez okno!

Powracając do tematu... Zaje-kur-biście. Normalnie z tym lizaniem identyczną sytuacje miałem wczoraj w szkole! Podczas czytania uśmiałem się tak bardzo, że aż skurcz twarzy mnie złapał. Co do mojej postaci. No no dość ostry tam jestem, ale spoko. Mi to odpowiada :D Dawaj Demoniasty na solówę o miejsce dla Nany w zespole xD

Karoiiina:
RAZER, TEŻ CIĘ KOCHAM.

DEMEK, CIEBIE TEŻ KOCHAM.

ALE RESZTY FACETÓW NIENAWIDZĘ </3

Razer vs. Demek? Uuu, Demek, może cię obronić? Nie masz szans z Razerem (sorki braciszku =c), więc ja mogę iść za ciebie xD. Dzisiaj rano pobiłam się z workiem bokserskim, fakt, był ciężki i twardy, ale wisiał dobre 1,5 m nad ziemią i nie było jak go walnąć.. ale Karo dała radę >3

Hehehe, nie martw się króliku Raziu, Karusia nie bendzie z Raziem, Nana cię kocha! xD

Demek:
No nie ma za co, jak zawsze do usług.

To wsparcie i wiara w moje zdolności... dziękuję, jesteś taka kochana.
Ale w sumie masz rację, chociaż nie do końca. Przy wkurwie sił przybywa, a powód do solówy też niezły, więc ja bym tak jeszcze tego wyniku walki ostatecznie nie zakładał.

Nana:
Karo ja cię zabiję... ;-;

Hehehe...jestem ciekawa jak by to wyszło. Demek vs. Razer? To troche  jak Alucard i Alexander Anderson xD
Wy wiecie chłopaki że wy chyba jesteście na tym samym poziomie pod względem umiejętności potrzebnych podczas walki? Hhahahahah
Poza tym jakby do walki juz doszlo to by tu Śnieżka, Karo , Nana i Nero interweniowali xD
No chyba żeby to bylo na pięści to Razer mógłby wygrać...albo Demon?
Kuźwa i przez was sama nie wiem kto by tu wygrał!!! Dx

Razer:
Wszyscy kochają Karo

Eeee dla mnie Demoniasty może wygrać. "Lekki" wpie***l, foch, a potem jakoś pójdzie. Demon w końcu lider, więc może w tej walce wcale nie będzie musiał użyć siły, a głowy, której pewien osobnik o ksywie Brzoza nie posiada. Jakby co to krzesłami będziemy się napierdalać albo pobijemy się filetowymi butami do nieprzytomności. Bądź kreatywna xD

Oh Karo, łamiesz mi serce...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej