Różności > Opowiadania, wiersze...

Historie Nany

<< < (149/258) > >>

Razer:
Aaaa wiem co ci chodzi po głowie! xD Boisz się, że Demon sprzeda cię za jakieś marne drobniaki! Śnieżko... wyjdziesz za mnie? xD

Karoiiina:
Teee, Razer, wara od Śniegulca, ona jest Demka xD.
Nanka Cię kocha Raziu! xD

*le zamyślenie Karo*
Dobra, Nana, nie musisz swatać z nikim Karo, jak przypominam sobie jej związek z Ianem.. xD

Nana:
I will fucking kill you Karo and Snow! Dx

Czmu...Wszyscy...Chcą...Mnie...Z...Kimś...Swatać?

Razer czy coś sugerujesz? Przepraszam cię bardzo ja się nie puszczam jak koleżaneczki z mojej klasy xD (i tak pewnie nie o to chodziło xD)

Kojarzy ktoś grę (stara że ja nie mogę) FeralHeart? Znalazłam i odpaliłam i wspomnienia z Chroną i Azogar wróciły...Pierwsze fora i tak dalej...
.Snowy. jakby mnie ktoś tam szukał (a będzie mnie szukać Chrona jak się dowie że ja to ja ._. w końcu rozwaliłam jej 2 fora ;-; )

Karoiiina:
Oj dobra, przepraszam Nanuś ;_; Ale.. ale to za to, że mi raz na skype wyłaś! D: To było straszne xD.

A idź, ostatnio Chrona się zjawiła na Lobo, pierwsze co to "USUWAJ TO KONTO!" ;______; Jeszcze czego, za Chiny ludowe nie pozwolę mieć jej tam konta ;-;

Razer:
Nana, sama to zasugerowałaś, więc wychodzi na to, że tak naprawdę tego chcesz o_o xD Skoro nalegasz...

Jakby co to Monisia P zaspami im tam forum(trochę szkoda). Wiecie, że teraz ona może czytać ten wątek xD Twoja tajemnica dotycząca konta w tej grze została odkryta :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej