Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Demek:
Co za pech.
Nana:
Heheheh xD
Takie "rzycie". Lajf is brutal xDD
Demonisławie czemuż to wielmożny pan nie chce się spotkać z Karo?! D: Ej, wiesz że jakbyś się z nią spotkał to ze mną i Śnieżką też byś musiał o3o Hehehe.... ;-;
Nana pyta się Demka czy Demek ma Instagrama. Ktoś ma jeszcze instagrama prócz Karo? Bo Karo mam i szukam pozostałych o3o
Karoiiina:
Demek i instagram to dwie różne sprawy xD.
Lajna posiada, ale nie wchodzi ;3;
Nana, nie groź Demkowi, bo ja, młodsza sister Demka ci wpieprzę, żeby on mógł się wylegiwać xD.
Nie dziękuj, Demku ^^
Nanuś, ja cię kiedyś kopne, nanananana xD.
Nana:
Pffff! Kiedy mu zagroziłam?! XD ja mogę jeszcze zagrozić, nie widziałaś mnie z reszta w akcji gdy komuś grożę xDD
Tak a propo to taki chłopak na próbach mnie zaczepiał i mnie wkurzył to zlapalam go za nadgarstek, strasznie mocno zacisnęłam rękę i : Przestań mnie wkur....ać bo jak cię pizdnę to wbijesz się zębami w ścianę. Karo ty wiesz że przestał?
Ejejejej! Kopać to ty sobie mozesz Razera i Demka. Mam wrażenie ze kopiąc kogoś okazujesz w ten sposób miłość lub sympatię xD
Demek:
Odkąd pamiętam zawsze jest poruszany temat "czemu to nie chcesz się spotkać?" itp. Nie bo nie. xD
Karo to było... dobra, nie ważne, nie chcesz podziękowań, to nie xDD
Ja i instagram? Hahahaha xD Ja i takie rzeczy to coś niemożliwego do połączenia. Nie wiem co w tym fajnego i raczej... chyba... na pewno w przyszłości tego nie tknę. Tak samo snapa i tych różnych innych rzeczy.
Bolesna ta miłość. Dziwne masz wrażenie xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej