Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Demek:
Serio z tego spamu tylko moje przeczytałaś? Jeny, jeny, jaki ja wyróżniony. W takim razie drogi masz gorsze xD A co kwestii lubienia/nie lubienia. Ci co w centrum (choć teraz to wszędzie) na ludziach zarabiają to wiadome, że się uśmiechają, niektórzy może i faktycznie są spoko, ale czasem takie kacapy się trafią, że chociaż trzeba się głupkowato szczerzyć to potem się po takim jedzie, ale to już w swoim towarzystwie. Tutaj tylko na turystach ludzie zarabiają, więc choć nie lubią to się uśmiechają, wiadome, wsio się zrobi dla kasy.
Hiszpania? Fajna fajna, ale Włochy mają w sobie to coś ;)
Młode, zgrabne Meksykanki też niczego sobie, Nana :D Ale tam, do Meksyku, nawet dla nich bym nie pojechał. Brazylijkami też się jarają, ale tam to dopiero dziura, dobra... ja zostaję przy moich Włoszkach xD
Karoiiina:
Ejejejej, Demek, ale to ja mam jędrnego dupala (jak mnie jeszcze tak nazwiesz to ci wpie***lę braciszku <3), więc przestań pie***lić na ponętne Włoszki, bo chwila i z Naną robimy skok na Włochy i zostaną sami ponętni faceci.. xD
Nana:
Kurdeee, Demon ty mnie lepiej nie denerwuj bo źle się to dla ciebie skończy! Może jak mróweczka jestem ale kopnąć i walnąć to ja umiem! Utopić też jestem w stanie! W końcu pływam dziennie po 5-6 km >:D
Razer:
Ale ciupagi chociaż fajne mają xD Dla ciupag warto pojechać
Ja za meksykankami nie przepadam. W sumie za samym meksykiem. Meksykanki to są tam takie miksy, że w sumie wielu ludzi myli je z inną narodowością. Jedna rozmiar XXL a druga totalna anorektyczka. Prawdziwe meksykanki to ciemnoskóre są i żyją w plemionach, ale jak kto woli. Demon mogłeś dać przykład o jaki wzór laski ci chodzi bo tam to jednak różnorodność jest xD Ja tak jak Śnieżka lubię Hiszpanię. Hiszpanki są na moim drugim miejscu, ale oczywiście te na plaży. Uwielbiają one taką krwistą, seksowną czerwień i odważne to one sąą... W stringach paradują i potrafią same zagadać xD Wkrótce będę mógł ocenić laski z Chorwacji. Ciekawe czy tamtejsze dziewczyny zrobią lepsze wrażenie niż ponętne włoszki i wojownicze hiszpanki. Wątpię xD
Pff... utopić to może osoba włażąca pierwszy raz do basenu/jeziora. Utopi wszystkich dookoła xD
Nana:
-.-'''' czy ty wątpisz w moje zdolności?
Kurna następny no...
Z arabką się ożeńcie! Ona oddana i nic bez waszej zgody nie zrobi .__.""
Pfff!
Polki są wyrazistsze, mają większe i lepsze krągłości i do wyboru: ruda, brunetka, blondyna
Polki jak chcą to też są odważne...
Dobra nie rozmawiam z wami bo brak mi już argumentów....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej