Różności > Opowiadania, wiersze...
Historie Nany
Demek:
--- Cytat: Karoiiina w Czerwiec 30, 2015, 18:12:39 ---Ejejejej, Demek, ale to ja mam jędrnego dupala (jak mnie jeszcze tak nazwiesz to ci wpie***lę braciszku <3), więc przestań pie***lić na ponętne Włoszki, bo chwila i z Naną robimy skok na Włochy i zostaną sami ponętni faceci.. xD
--- Koniec cytatu ---
Nie jest, bo nie biegasz po schodach. Czytanie ze zrozumiem, Karo, nieco ci siadło na tym gg xD
Też za Meksykiem nie przepadam, ale niektóre te chudsze, jeszcze młode i zgrabne Meksykanki są niczego sobie. Wiadome, że nigdzie nie ma samych ideałów, ale... Po prostu mam słabość do brunetek o nieco ciemniejszej karnacji. Jeszcze włosy nieco falowane, duże ciemnie oczy (chociaż intensywnie niebieskie też robią wrażenie), delikatne usta (co jak co, ale te rybie olbrzymy wyglądające jak zmutowane przyssawki, obrzydzają mnie), jędrny, pełny tyłek, zgrabne, długie nogi i można stracić głowę dla takiej. Polki za bardzo przyzwyczaiły się do tej opinii, że są jedne z najładniejszych kobiet na świecie. Rzuci ktoś, że są ładniejsze np. latynoski, a te wścieku dostają. Zero tolerancji dla innego typu urody. Zero. xDDD
Karoiiina:
Ja nie biegam? Dzisiaj się nabiegałam, więc siedź cicho, mały fiucie <3 xD
Nana:
Karo weź ty się czasem w język ugryź co? ;-;" bez takich wyzwisk! Może na privie ale nie tu nooo...tu młodsi użytkownicy wchodzą ;-;"
Demek:
- Powiedziała Karo, która z nim najmniejszego kontaktu nie miała i mieć nie będzie.
Dobra, zamykamy te spamowe tematy i (nie)cierpliwie czekamy na cd. opowiadania.
Nana:
Demek się wkurzył xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej