Tereny Poza Watahą > Las
Mokradła
Sierra:
Wlazłam z kocimiętką w mordzie
Razi,żałuj :P :P :P
Razer:
(Wchodzi)Nagle zza krzaków wybiegł Razer nie zwracając w ogóle uwagi na Sierrę . Miał widocznych parę drobnych zadrapań.Po chwili tuż za nim wybiegł niedźwiedź z rykiem.Wilk zniknął z widoku(Razer wychodzi).Niedźwiedź tracąc basiora z oczu zwrócił teraz uwagę na drobną waderę.Zaryczał.
Nie poddam się bez walki xD a najlepiej pójdę do swojego chmurazstego królestwa xD ta nie będziesz miał wstępu C:
Razer:
Wszedł.Deszcz padał intensywnie na basiora.Nie przypominał już wilka.Nie posiadał żadnych uczuć oprócz gniewu.Stracił zdolność mowy,wspomnienia..To nie był Razer.To był demon w wilczym ciele.Każda roślina na której postawił łapę więdła,umierała.Ciągnął za sobą czarną smugę dymu.Jego źle zrośnięte kości łap spowodowały jego dziwny,nienaturalny chód.Był nie do poznania.Usiadł pod jednym z drzew i szukał okazji na posiłek.
shrrigien:
lekko zdziwiony zachowaniem tutejszych wilków wszedł na mokradła zobaczył że jest tu dośc sucho jak na tak wilgotne miejsce. ruszył wzdłuż wysuszonej ściezki przytykając nos do ziemi i szukając tropu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej