Tereny Pierwotnych > Las

Las

<< < (278/342) > >>

Demon:
Spojrzał na waderę, jakaś taka dziwna mu się wydawała, lub po prostu zagubiona, a nwm jakaś taka dziwna w dziwnym tego słowa znaczeniu, bo nie dziwna, że dziwna tylko dziwna, że... a no nie wiem jak to wyjaśnić, w każdym bądź razie w krótkim czasie znalazł się tuż obok niej.
-Jestem Demon, A ty? - a przeszedł od razu do konkretów, co będzie czekał.
-Bo jakoś ciebie nie kojarzę - dodał.

Tak długo nie pisałem moją pierwszą i najulubieńszą postacią to nadrabiam zaległości, bo no... po takiej przerwie zajefajnie pisze się Demonem xD

Karoiiina:
Zamyśliła się i spróbowała lekko obrócić się w jego stronę. Chyba jej się udało, stąd dźwięk dochodził najbardziej.
- Hatsune Miku jestem - powiedziała. - Nowa.
'Przypatrzyła' mu się. Nic nie widziała, próbowała go sobie wyobrazić, jednak na próżne jej starania, nawet go nie widziała. Była niższa od niego, no a ma być wyższa, będąc kilka lat młodsza? Westchnęła cicho i 'spuściła wzrok', a niech sobie mówi co chce, ona udawać przed nim nie będzie, że ślepa. Niech się śmieje, niech robi co chce.
Mój ostatni długi post był gdzieś w styczniu xD.

Demon:
-Nowa? A wiesz w ogóle gdzie jesteś? Dobrze się czujesz? - zapytał łagodnie i przeniósł wzrok z niej na gwiazdy, które pomiędzy koronami drzew się przebijały.

Karoiiina:
- Jestem w lesie, czuję to. Wszystko dobrze, dziękuję - westchnęła cicho, kolejny się będzie pytał o wszystko? O nie, ona jest na tyle samodzielna, że sobie poradzi.

Demon:
-Uh, przepraszam za to wypytywanie, ale cóż, mniej/więcej takie me zadanie, a to zamierzasz iść gdzieś dalej czy zostajesz z nami? - spytał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej