Tereny Pierwotnych > Las

Las

<< < (299/342) > >>

Razer:
Razer drapał bestię ze wszystkich sił.Spadał co raz szybciej.Machał skrzydłami próbując zwolnić.

Boje sięD:

Rachil:
widząc że wilk jest coraz bliżej ziemi potwór rozwarł szeroko pysk starając się pochłonąć duszę biednego razera
misty ratu razia bo zaraz będzie po wszystkim XD!

Mistic:
- W sumie... - Mruknęłam i twardo przeglądałam się w kałuży. Rozłożyłam skrzydła, większe niż naturalne. Tylko oczy coś mi nie pasiły, ale trudno. Nagle w wodnej plamie ujrzałam jakiś zarys, który przesuwał się wzdłuż. Spojrzałam w górę i dostrzegłam spadające coś. Wzbiłam się w powietrze i podleciałam, dostrzegłam jakiegoś gryfa i jakieś inne coś, mam to łapać czy jak? Zawisłam jedynie w powietrzu i przyglądałam się, jednakowoż to drugie jakieś dziwne było, błyskawicznie doleciałam do gryfa i spidnęłam z nim w inny zakątek tego terenu.

Razer:
Razer widząc przerażający pysk otworzył szeroko oczy.Stworzenie wydawało się w ogóle nie reagować na ból.Nagle zauważył zarys postaci która go złapała i odleciała.

Rachil:
stworzenie ryknęło wściekle widząc uciekającą zdobycz zastananowiało się chwilę czy nie ruszyć w pogoń potem jednak zdecydowało że nie. i ruszyło ku nieprzytomnej waderze która już prawie przemieniła się w to co miała się przemienić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej