Tereny Pierwotnych > Las
Las
Kinga27:
weszłam z Mikim
-Co robimy
spytałam
-nie wiem może pójdziemy na plażę popływać?
-świetny pomysł tylko żeby Kryształowej tam nie bylo
-wiesz Star ostatnio unikasz jej jak bagna,czy coś między wami wczoraj zaszło na plaży?
-tak unikam jej,a nic takiego mała walka a później zawisłyśmy głowami w dół jak Śniezka sie zdenerwowała naszą walką,oczywiście temu kundlowi nic się nie stało
-ale dlaczego?przeciesz kiedys podobno bylyście najleprzymi przyjaciółkami,chodziłyście razem na spacery po lesie po plazy dlaczego?
-zaczelo sie od tego że przyszłam po nóż do Mrocznego lasu a ona za to się zdenerwowała że tam wogole chodzę i zaczyna na mnie wyszczeżać te swoje żólte kły
-ach.....to choćmy na tą plaże
Kinga27:
-no ok
powiedzialam zniesmaczona tą rozmową i wyszłam z Mikim
Rossa:
Weszłam.Zaczęłam węszyć,bo byłam trochę głodna.Wpadłam na trop lisa,więc szybko nim pobiegłam.Kiedy zauważyłam przyszłą zdobycz,stałam się niewidzialna i zaczęłam skradać się do liska,niewiele mniejszego ode mnie.W jednej chwili doskoczyłam do niego i wgryzłam się mocno w kark.Stałam się widzialna.Zabiłam go i zaczęłam jeść.
Kryształowa:
Weszłam i wskoczyłam *niewidoczna na drzewo. Wyjęłam książkę *Przygody Zabitej Wilczycy..*
*Niewidoczna - szpieg
Rossa:
Poczułam czyjąś obecność,ale nikogo nie widziałam.Skończyłam jeść i usiadłam,patrząc gdzieś w las i myśląc o bracie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej