Różności > Pozostałe
Plany przyszłościowe
Karoiiina:
No to chyba ja mam zamiar zostać architektem i projektantką wnętrz, ale to zależy co mi będzie szło (że jaki przedmiot w szkole)..
Chyba że wybuchnie ta wojna, czego nie chcę, to sprawy potoczą się inaczej ;u;
Demon:
No ale to będzie jak wybuchnie ta wojna. Zresztą wojna na pewno będzie, Rosja chce pokazać Nato co potrafi w końcu oni jako jedyni mają zdyscyplinowane wojsko, nie to co Ameryka, przecież głośno było o tym, jak amerykany pojechały na wojnę tam do arabów i ćpali, a w Rosji tego nie ma, bieda dla normalnych ludzi ale jeśli chodzi o te bomby to potęga. W końcu Putinowcy chcą znó związek radziecki przywrócić, już w Polskę mają wycelowane bomby, wystarczy że nacisną guzik i po nas, nikt nas nie ochroni, a Tusk lizidupa będzie spieprzał gdzie pieprz rośnie. Wojna będzie, niby do mojej małopolski ma nic nie dolecieć ale no... jak to wystrzelą to to takie zniszczenie będzie, że i tak zginiemy... no więc, chyba staję się pesymistą D: :P
Mistic:
Demonie, jesteś świadom pewnego błędu? Tak jakem twój słownik wytknę Ci go. c:
Napisałeś Tust, może się nie znam, ale chyba Tusk...xD
A skoro już trafiłam na ten wątek to ja będę pracować na zmywaku, jak to stwierdził Sadysta... Nie no, jasne, że grafika zawodowa, będę pracować przy Corelacji zdjęć i będę je obrabiała, by potem nadawały się do wydruku wielkoformatowego, bo baletnicą to sobie nie pobędę. xD
Demon:
Tust czy Tusk, niewielka różnica. Nato to też chyba piszę się całe z dużych liter i po literze każdej po kolei kropka ma być, ale co tam... tak też może być. xD
Mistic:
Z wielkich, a nie dużych. c:
Już oczywiście pomijam te drobne stylistyki i tak jak to Ci kiedyś pisałam, że urywki w zdaniach, ale ten "Tust" najbardziej mi się natknął. xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej