Różności > Opowiadania, wiersze...
Bzdury Sierry (Kopiarze a kysz!!!)
Sierra:
Dziena xD :3
Sierra:
E-khem,e-khem...
Tsak. To jest czas,w którym Si przypomniała sobie o tejże czynności,którą się uprawia w tym dziale. Mowa jest o pisaniu opowiadań i właśnie wpadłam na pomysł...
Opowiadanie jest o nas... A dokładnie o rozpadzie forum. Pierwszą postacią,u której się wszystko zaczyna jest Si,która ze wszystkich sił pragnie poskładać forum.
Teraz poproszę,aby ci,którzy chcą brać udział w opowiadaniu,podpisali się pod postem.Wasza kochana lub nie...SierraNom nom to ja siem podpisujem xDD <33 ~Lama ^^ Tylko jkbc...to POD postem...xDD~S.I.
Sierra:
Ok... Dwano tu mnie nie było i postanowiłam zetrzeć kurz z mojego wątku. Dzisiaj zacznę serię " Nowy Świat", która opowiada o nasolatkach z wielkimi problemami, którzy są odesłani w postapokaliptyczny świat. Nastolatkowie maja szansę zacząć wszystko od nowa. Po świecie prowadzi nas pewna dzienczyna o imieniu Rebeca (XD) Philips. Ku jej saskoczeniu spotyka chłopaka, w którym się zakochała. Dziewczyna spotyka też swoją przyjaciółkę, która jest chora a cukrzycę. Daej nie wiem co począć, ale na pewno będzie ciekawie. :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej