Różności > Gry

Hahahaha zabawny tekścik

<< < (6/10) > >>

Demon:

--- Cytat: Karoiiina w Lipiec 01, 2013, 19:55:50 ---Kochany Demonie!

Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale mafia cię potrzebuje. Myślę, że odkryłam to w marcu pod autobusem i widziałam Cię wycinającego swoje inicjały mojego ojca. Jestem pewna, że jesteś zawstydzony wystarczająco, by zrozumieć że Święty Mikołaj nie istnieje. Zwracam Ci twój pierścionek, ale zostawię sobie twoje lewe ucho jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że miałam wywiad w gazecie wyborczej nienawiść do Legii Warszawa.

Idź się utop,
 Karoiiina

--- Koniec cytatu ---
hahahahaha xD

"Zwracam Ci twój pierścionek, ale zostawię sobie twoje lewe ucho jako wspomnienie." <-- to było najlepsiejsze c:

Karoiiina:
Demon..

--- Cytat: Karoiiina w Lipiec 01, 2013, 20:22:23 ---Epickie!
--- Koniec cytatu ---
A właśnie, ja nie widzem twego awatara..

Karoiiina:
Kochana Misty!

Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale jesteś perwersem. Myślę, że odkryłam to kiedy Twój krasnolud mnie pogryzł w Twojej szafie i widziałam Cię siedzącą na mojej figurkę Johna F. Kennedy'ego . Jestem pewna, że jesteś mężczyzną wystarczająco, by zrozumieć że Św. Mikołaj nie istnieje. Zwracam Ci Twój pierścionek, ale zostawię sobie Twoje lewe ucho jako wspomnienie. Powinnaś także wiedzieć, że miałam wywiad w "Gazecie wyborczej" w imitacjach Kuby Wojewódzkiego.

Spal się,
 Karoiiina

Mistic:
xD

Lajna:
Kochany Kayenie!

Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale wstąpię do klasztoru . Myślę, że odkryłam to tej nocy  w Twojej szafie  i widziałam Cię zdejmującego ciuchy z  Kaczora Donalda. Jestem pewna, że jesteś zawstydzony  wystarczająco, jak strasznie się poczułam. Zwracam Ci ,Twój pierścionek  ale zostawię sobie Twoje lewe ucho  jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że jestem chora, kiedy myślę o  naszej przyjaźni .

Najlepsze pozdrowienia
                 Lajna :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej