Różności > Gry

Hahahaha zabawny tekścik

<< < (7/10) > >>

Karoiiina:
Kochana Akiro!

Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale Twoje nozdrza sa obrazliwe. Myślę, że odkryłam to kiedy twoj krasnolud mnie pogryzl pod autobusem i widziałam Cię siedzaca na bramkarzu Manchesteru United. Jestem pewna, że jesteś zawstydzona wystarczająco, by zrozumieć ze zamienilam sie w smieciarza. Zwracam Ci twoje listy milosne, ale zostawię sobie twoje lewe ucho jako wspomnienie. Powinieneś/aś także wiedzieć, że mialam wywiad w gazecie wyborczej o inkarnacji jako Eskimos.

Idz sie utop,
 Karoiiina

Ashland:
Kochany Henry

Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć ale nie lubię cię. Myślę że to odkryłam to kiedy zobaczyłam skurczoną głowę George'em Bushem i jego żoną i widziałam Cię odwożącego mojego ojca. Jestem pewna że jesteś zawstydzony wystarczająco, by zrozumieć. Zwracam ci Twoje wspomnienie z wojska, ale zostawię sobie Twoje lewe ucho. Powinieneś także wiedzieć że powiem władzom o nienawiści do Legii Warszawa.

Spal się
Ashland

------
Biedny Henry ;_;

Ashley:
Fajne to xD Sory Holly, pierwsza mi przyszłaś na myśl. xD

Kochana Holly Blue
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nasz romans jest skończony. Myślę, że odkryłam/em to kiedy twój krasnolud mnie pogryzł w transie i widziałam/em Cię siedzącą na kaczorze donaldzie. Jestem pewna/y, że jesteś zawstydzona wystarczająco, by zrozumieć jak strasznie się poczułam. Zwracam Ci twoje kanapowe poduszki, ale zostawię sobie twój list samobójczy jako wspomnienie. Powinieneś/aś także wiedzieć, że powiem władzą o inkarnacji jako eskimos
Idź się utop
Shira.

Kryształowa:
Kochana Shiro

Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale jesteś nieudacznikiem. Myślę, że odkryłam to pierwszego maja w Twojej przyczepie kampingowej i widziałam Cię siedzącą na moim najlepszym przyjacielu. Jestem pewna, że jesteś zawstydzona wystarczająco, by zrozumieć że Twoje pryszcze są w ostatnim stadium. Zwracam Ci Twoje stare kupony na loterię, ale zostawię sobie mój zwykły rozsądek jako wspomnienie. Powinnaś także wiedzieć, że zawsze będę pamiętać fetysz bakłażana.

Odpieprz się,
 Kryształowa.

Karoiiina:
Kochany Jagsie (oj, będzie się działo) c:

Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale jesteś perwersem. Myślę, że odkryłam to kiedy Twój krasnolud mnie pogryzł pod Chicago  i widziałam Cię siedzącego na mojej figurkę Johna F. Kennedy'ego . Jestem pewna, że jesteś zawstydzony wystarczająco, by zrozumieć że zmieniłam płeć. Zwracam Ci Twój pierścionek, ale zostawię sobie Twoje lewe ucho jako wspomnienie. Powinieneś także wiedzieć, że miałam wywiad w gazecie wyborczej o inkarnacji jako Eskimos.

Idź się utop,
 Karo

WTF?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej