Różności > Gry
Hahahaha zabawny tekścik
Baakaru:
Kochana Mamo!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale jesteś perwersem. Myślę, że odkryłam/em to pierwszego maja w szpitalu psychiatrycznym i widziałam/em Cię kastrującą mojego najlepszego przyjaciela. Jestem pewna/y, że jesteś mężczyzną wystarczająco, by zrozumieć że "Dom nie do poznania" jest beznadziejny. Zwracam Ci twój notes z adresami, ale zostawię sobie twoje lewe ucho jako wspomnienie. Powinieneś/aś także wiedzieć, że powiem władzom o fetyszu bakłażana.
powodzenia przy składaniu wniosku o warunkowe zwolnienie z pudła ,
Gross.
Mam nadzieję ,że tego nie przeczyta...
Michonne:
Kochana Rosso! (na ciebie wypadło xD)
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale nasz interes jest skończony . Myślę, że odkryłam to kiedy rzyciłam kiedy jadłaś parówki i widziałam Cię odwożącą mojego ojca. Jestem pewna, że jesteś mongoidalna wystarczająco, by zrozumieć jak strasznie się poczułam. Zwracam Ci zdjęcia z Los Angeles, ale zostawię sobie zapas oleju jako wspomnienie. Powinnaś także wiedzieć, że powiem władzom o imitacje Kuby Wojewódzkiego.
Pozdrowienia dla Twojej szurniętej rodzinki,
Michonne
Nemhain:
Kochana Justynko!
Naprawdę nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale zakochałam się w Twojej siostrze. Myślę, że odkryłam to kiedy strasznie schudłyśmy w szpitalu psychiatrycznym i widziałam Cię siedzącą na moim najlepszym przyjacielu. Jestem pewna, że jesteś zawstydzona wystarczająco, by zrozumieć, że zmieniłam się w śmieciarza . Zwracam Ci Twój pierścionek, ale zostawię sobie Twojego sąsiada Marcina jako wspomnienie. Powinnaś także wiedzieć, że zawsze będę pamiętać inkarnację jako Eskimos.
Z bólem,
Nemhain
Nawigacja
Idź do wersji pełnej