Różności > Pozostałe
Coś o nas o.O
Śnieżka (Blanka):
taa. wiem że jest łatwiej.. nie dla mnie.. wychodzę z podstawówki ze średnią 4.5... teraz wychodzę z gimnazjum ze średnią 3.66... jaka poprawa!!! tylko.. nie na lepsze.. :P
Rossa:
Heh...nigdy nie miałam na koniec roku średniej poniżej 5...
A przez całą podstawówkę byłam w prywatnej szkole,gdzie był o wiele wyższy poziom nauczania!
Śnieżka (Blanka):
to u mnie w gim jest wysoki poziom.. moja szkoła w tym roku miała 3 miejsce w powiecie jeśli chodzi o wyniki egzaminów..
Demon:
Oł to nieźle O.O
A jaki moje gimnazjum ma poziom to nwm. Dawniej było niby dobrze ale dużo ćpunów i szkoła zrobiła sb opinię tej najgorszej, gdzie to ćpuny itd. Ale jak zrobili speców gdzieś tam w Zakopcu to chyba jesteśmy na drugim miejscu jeśli chodzi o poziom xD
Ja to zawsze te publiczne i moja podstawówka niby zawsze najlepsza, moja klasa największa średnia i w podstawówce miałem 4.6
Pierwsza gimnazjum było 3.9
A druga klasa 3.2 i brak promocji do następnej klasy przez naganne zachowanie i dwie 1 (chemia i fizyka) a na zdawki mi się iść nie chce bo do fajnej klasy trafie po wakacjach xD
Śnieżka (Blanka):
xD... ty leniu... :P na poprawkę ci się nie chce iść?? A nóż widelec by Ci się udało.. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej