Różności > Pozostałe

Coś o nas o.O

<< < (12/21) > >>

Jeida:
O Bosz... u mnie szkół jest kupa, po wacjach idę do gim 1, nie najlepsze we Wrocku, ale jest w pierwszej 10, za to ma najlepszklasy mat-fiz ^^
Do podstawówki też chodziłam państwowej, ale takiej, że nasi uczniowie zawsze wygrywają bądź są laureatami konkursów conajmniej powiatowych, także tych spprtowych :D
Do SP miałam 8 km, bo mama posłała mnie do takiej najbliżej jej pracy, a do gim to już będę jechać przez całe miasto. Przbywam wstawanie o 6;00! -,-'

Demon:
O to ja bym się nie cieszył, ja do podstawówki miałem jakieś 2 km a teraz z 5, i muszę wstawać o 6.30 a czasem jak zaśpię to o 7.00 tylko wtedy w 15 min muzę wszystko zrobić i się spakowaś do szkoły co normalny uczeń roni wieczorem dzień wcześniej :P i na 7.20 muszę być już na przystanku i czekać na szkolnego xD

Śnieżka (Blanka):
czyli.. z twojej wypowiedzi wynika, że nie jestem normalna.. bo zawsze pakuję się rano xD a autobus do szkoły miałam zawsze o 7.45... do szkoły niecałe 800 metrów a po nas autobus jedzie... a teraz na autobus będę musiała na 7.15 się wyrobić...

Jeida:
A ja najpierw autobusem MPK o 6:00 z tych moich cholerngch obrzeży miasta na przystanek tramwajowy i tramwajem przez całe misato... no ale cóż, dobre gim są akurat wszystkie nie po mojej stronie miasta :/

Demon:
Hahaha u mnie to nawet tramwajów nie ma :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Odpowiedz

Idź do wersji pełnej