Różności > Ankiety
Metal vs Rap
Sierra:
A ja słucham tapu <3 Wiem,żę nie wzięło się to znikąd xD Moja mama jak była troche starsza odemnie to słuchała Liroya 8D a ja teraz słucham Lales,Fabuły,Demonologii,Paktofoniki,18L,troszku Eminema, Grubsona itp xD
Ale czasami zdarza mi się posłuchać Evanescence (zawsze jak mam doła ._.), Avenged Sevenfold (bardzo psychozowata muzyka A.e) i Accept (stare utwory <3) ale najbardziej mi się podoba piosenka The Cranberries- Zombie <33 xD
Karoiiina:
Ja rapu i metalu słucham, ale rap zaznaczyłam, bo jego częściej <3
No GrubSona słucham, czasem Lales (to Twoja wina Si xD), Paktofonikę czaasem, Evanescence słucham zwykle tylko Bring Me To Life xD.
A czasem zdarza się posłuchać Karramby czy tam Karamby, nwm, tata słucha takiego rapera, nawet, nawet, ale ja i tak wolę GrubSona xD
Sierra:
Haha, zarażam Lalesem^^
Ja z Ev to lubie Going Under, Lose Control,You,Missing (ta mi sie ze smutną Pinkie kojaży xD),Hello,Bring me to life,a zwłaszcza popłakałam sie na Lost In Paradise ( troche mi się ta piosenka kojazy z MLP xD...w tłumaczeniu na polski xD)
Karoiiina:
A no i tego, Sabatonu też słucham <3
Sierra:
Ja też <3 zarąbisty jest Speeder xD ^^ A i jeszcze zajefajniebisty jest 40-1 <333
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej